Hopp til hovedinnhold
CHRISTINA MILIAN FÅR NY SJANSE (MYSPACE)
Christina Milian (MySpace)

Christina Milian er den nye artisten til MySpace Music

Christina Milian er godt likt av mange.

Men musikken hennes har foreløpig ikke fått så mange ører på stilk.

Popstjerne-vibes, men hun er fortsatt undergrunn. Så undergrunn at da hun ikke ville ha låten S.O.S. (Rescue Me), var det grunn nok for Def Jam å gi henne sparken.  

(Mens de gav sangen til Rihanna, som gav henne en hit!)

To år senere har 26-åringen slikket ferdig sårene sine, flyttet fra New Jersey og inn hos kjæresten Dre fra produsentduoen Cool & Dre i Miami og spilt inn låter for sitt tredje album.

Denne uken fikk hun også en ny kontrakt.

Christina Milian har ifølge Billboard signert med ferske Myspace Records.

Hennes forrige utgivelse, So Amazin’ har kun solgt 163 000 eks i USA, og hun forteller bransjebladet at hun ser på det kommende albumet som sin siste sjanse.

(Bildet nedenfor blir levende nedenfor bildet.)
FRA VIDEOEN TIL DIP IT LOW (DEF JAM/UNIVERSAL)

FRA VIDEOEN TIL DIP IT LOW (DEF JAM/UNIVERSAL)

– Jeg konkurrerer med meg selv og er veldig detaljorientert. Før hadde jeg en etikett som fortalte meg hvordan jeg skulle gjøre ting. Nå er det mitt valg, så jeg er veldig nøye og veldig gira.

Hun legger til at MySpace lar henne gjøre tonnevis av kreative ting.

Nettstedet, som driver det nye musikkselskap sammen med Interscope/Universal, bygger en digital nettbutikk som skal konkurrere med blant andre iTunes og Amazons nedlastningssalg.

Albumet til Christina skal ut til våren, og den første singelen, Us Against The World, har premiere (gjett hvor) på hennes MySpace-profil 6. oktober.

Popballaden er produsert av Madd Scientist, mens Milian foreløpig også har jobbet med Cool & Dre (selvfølgelig), Kanye West, den nye wonderboy-en Jim Jonsin, Timbalands tidligere assistent Danja og T-Pain.

Joss Stone og Christina Milian klorte hverandre i intervjuer

Samtidig som hun skal gjøre musikalsk comeback, dukker senoritaen også opp på kino, i filmene The Ghosts ff Girlfriends Past sammen med Matthew McConaughey. Samt den femte delen av den mektige cheerleaderserien Bring It On, med arbeidstittelen Bring It On Cinco.

Christina Milian dryppet og dyppet den lavt i 2004:

Norske Reinert Ray Kay Olsen filmet henne sammen med Young Jeezy to år senere.

Les mer