Hopp til hovedinnhold
SYDEN-LYKKE PÅ HAWAII (DAILYMAIL)

Her er Marvel-kjæresten til Logan Paul

SYDEN-LYKKE PÅ HAWAII (DAILYMAIL)Etter en mildt sagt turbulent vinter ser det ut som at livet igjen smiler til Logan Paul.

23-åringen, som er en av verdens aller største YouTube-stjerner, fikk massiv kritikk da han på nyttårsaften publiserte en vlogg der han filmet en død mann i den japanske «selvmordsskogen». Til å være en veldig populær kar var Logan også veldig upopulær før videoen, men etter det usmaklige stuntet fikk han også Ola og Kari Nordmann mot seg.

YouTube brøt samarbeid, men det tok ikke lange tiden før saken stort sett var tilgitt.

Se også det første intervjuet etter skandalen: – Jeg er en bra fyr som tok en dårlig avgjørelse

Torsdag viste Ohio-
eksentrikeren for første gang frem sin nye kjæreste offentlig. Det var selvsagt TMZ som huket tak i det ferske paret, og gikk rett på sak med sitt første spørsmål.

– Chloé, hva er greia med at fansen din gir deg tyn for å date Logan Paul?

Den 26 år gamle sangeren og skuespilleren Chloé Bennet er for de fleste mest kjent fra Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., hvor hun har rollen som Daisy «Skye» Johnson alias Quake.

Dagen før bekreftet hun forholdet ved å svare på en shady Twitter-kommentar. 


TMZ, som sjeldent går rundt grøten, stilte samme spørsmål til Logan Paul.

Den tidligere Vine-kjendisen svarer at bildet man får av noen i media ikke alltid samsvarer med virkeligheten, og at han åpenbart ikke har det beste ryktet om dagen.

Mens praten går tar Logan mange bilder med fans, mens den litt mindre kjente Chloe stort sett får sitte i fred.

Skuespilleren avslører også at kjæresten nylig overrasket henne med en apekatt, fordi hun er så glad i dem 🙂

Se video:

Mange Twitter-bruker lurer på hvordan den halvt kinesiske skuespilleren kan date en som «ikke respekterer asiatisk kultur», men dette svarer hun ikke på.

Se sammendrag fra Japan-turen hans her.

Chloe var inntil nylig sammen med Austin Nichols (38), kjent fra One Tree Hill og The Walking Dead. Da badebildene øverst i saken sirkulerte sa paret at de bare var venner, og at de kysser alle vennene sine.

25. august skal Logan Paul bokse mot YouTube-fienden KSI i Manchester Arena. 23-åringen kaller kampen det største øyeblikket i Internetts historie.


Les mer