Hopp til hovedinnhold
(JØRGEN GOMNÆS)

Her er Marit Larsens nye singel

Som vanlig skrevet av Marit og produsert av Kåre Vestrheim. Sjekk ut hennes Facebook-fanside.
 
Mer om Lørenskogs-jentas suksess og hennes nye album Spark: Her!Marit Larsen 2011:

(JØRGEN GOMNÆS)

Marit om den kommende platen:

– Jeg kjente på en rastløshet i forhold til låter jeg visste jeg hadde til gode å skrive, og låter jeg følte manglet i livesettet mitt. Jeg får en sånn kløe som ikke gir seg før låtene er laget, eller ute av systemet.

Om sine 8 måneder i New York:

– Det var veldig fint å få være litt isolert, og gjøre opp status. Hvem er jeg når ingen hører på? Hva skriver jeg når ingen forventer noe? Det var veldig fint å likevel merke at musikken min fremdeles hadde helt klare paralleller til det jeg har laget allerede. Det var en viktig tur både for meg som person og låtskriver.

Om produsent Kåre Vestrheim:

– Vi har samarbeidet bedre enn noen gang. Han er utrolig flink til å utfordre meg.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer