Hopp til hovedinnhold

Her er den nye H&M-jenta

HENNES & MILF (H&M)

Beyoncé er ikke bare aktuell med sin nye smørblide låt «Bow Down (Bitches)», småbarnsmoren tar stafettpinnen fra Lana Del Rey og blir Hennes & Mauritz’ nye frontfigur fra og med mai.

– Jeg har alltid likt H&Ms fokus på morsom og rimelig mote, sier sangeren i pressemeldingen fra den svenske klesgiganten.


Den norgesaktuelle 31-åringen forteller at hun elsker at kampanjen skal utforske kvinners følelser via de fire elementene ild, vann, jord og vind.

– Det var en nydelig shoot på en tropisk øy. Det føltes mer som vi laget en video enn en reklame, fortsetter «Sasha Fierce», som trolig også ble filmet av H&M i forbindelse med arbeidet, gjort på Bahamas med de nederlandske fotografene Inez van Lamsweerde og Vinoodh Matadin. Duoen står også bak den sassy runden med Lana Del Rey.

– Det som gjør disse plaggene mer unike er at Beyoncé selv hadde et ord med i spillet når det kom til designen, og de er full av hennes personlige stil, forsikrer H&Ms sjefsdesigner Ann-Sofie Johansson.

De som virkelig er interessert i klær «designet» av kona til Jay-Z, kan meske seg med klesmerket House of Deréon, som Beyoncé og moren Tina Knowles startet i 2006, og som B ofte name-dropper i sine sanger.

– I got gloss on my lips, a man on my hips / hold me tighter than my Deréon jeans, synger hun på «Single Ladies (Put a Ring on It)», mens hun ber jentene riste på rumpa (og kjøpe klærne hennes) på en fiffig måte på «Get Me Bodied»: – Shake your derriere in them House of Deréon.

Vanessa Paradis er også aktuell som H&M-jente. Noen av klesmerkets tidligere kjendismodeller er Cindy Crawford, Pamela Anderson, Anna Nicole Smith (R.I.P.), Kylie Minogue, Angie Everhart, Naomi Campbell, Daniela Pestova og Salma Hayek.

Beyoncés fem år yngre søster Solange, som spiller på Øyafestivalen i Oslo i sommer, var i fjor modell i en stor kampanje for det amerikanske klesmerket Madewell:


(MADEWELL)


Ikke bare damer: Madonnas eks byr på halvnaken Becks (via H&Mmmm)
 
PS: Guide til hvordan man (ikke) sminker seg som Beyoncé: Se video (Afrikan $tyle)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer