Hopp til hovedinnhold
MICHAEL BAY PRESENTERER: TO NYE TRANSFORMERS-BABES (JUSTIN CAMPBELL/INSTAGRAM, LIFETIME)

Her er de nye Transformers-stjernene

MICHAEL BAY PRESENTERER: TO NYE TRANSFORMERS-BABES (JUSTIN CAMPBELL/INSTAGRAM, LIFETIME)

Sammenlignet med de tre forrige filmene, måtte elskede/hatede Michael Bay kutte Transformers 4-budsjettet med et par hundre millioner kroner.

Men kanskje ikke på bekostning av eksplosjoner og roboteffekter: Kjendisregissøren skilte lag med den godt betalte Transformers-stjernen (og ofte Transformers-dissende) Shia LaBeouf og forrige rundes Megan Fox-erstatning Rosie Huntington-Whiteley.

Ifølge Twitch er skuespillerne Nicola Peltz og Brenton Thwaites nå valgt ut til hovedrollene, etter mye prøvefilming.

Nicola, som fyller 18 år i neste måned, er best kjent for The Last Airbender, og er snart aktuell i serien Bates Moel, basert på klassikeren Psycho.

Den 22 år gamle australieren Brenton har spilt i seriene SLiDE og Home and Away, samt gjort god, halvnaken figur i uforglemmelige ‪Blue Lagoon: The Awakening‬. Han skyter nå eventyrfilmen ‪Maleficent‬ med Angelina Jolie.

Transformers 4, som også har Mark Wahlberg i hovedrollen, skal få premiere sommeren 2014. Filmen blir angivelig ikke en såkalt «reboot» á la seneste Spider-Man.

– Vi tar historien dere har sett i en ny retning, men vi lar de tre andre filmene være endel av historien. De gjelder fortsatt, sa Bay til LA Times i sommer.

– Jeg vil gjøre det litt annerledes, men jeg vil ikke at det skal bli altfor science fiction-aktig. Jeg vil at det skal være jordnært. Det er det som funker i disse filmene. Det er det som gjør dem tilgjengelige.

Fun fact 1: Shia takket nei til tilbud om hovedrollen i Facebook-«blockbusteren» The Social Network.

Fun fact 2: Nicola er datteren til den tidligere eieren av Snapple.


Fun fact 3: Til tross for null filmhits etter de to første
Transformers‘ene: Megan Fox ser i dag enda hottere ut etter at hun nylig fikk barn.Se også: Rumpa til eks-Transformers-Rosie = Twitter-fail? (bilde)

Les mer