Hopp til hovedinnhold
To lurifakser som preget nyhetsbildet (The Tonight Show, Instagram.com/SophieElise)

Gått glipp av noe? Her er 730-uken oppsummert!

Har du koll på popkulturen?

Vi oppsummerer de siste syv dagene!

Mandagen startet med flere store nyheter. Noe var rent jug (fordi 1. april), andre saker skulle vi ønske var aprilsnarr.

La oss starte med ukens første sak:

730 kunne melde at Sophie Elise var klar for Riverdale. Denne nyheten var selvfølgelig ikke sann (dessverre!), men overraskende mange tok castingen for god fisk. Se ønskereprise her.

Justin Bieber kjørte også en aprilsnarr, men brøt den eneste uskrevne aprilsnarr-regelen: JB benektet at det var lureri… Før han avslørte det litt senere. IKKE GREIT.

Like før ble det kjent at Tesla-sjefen Elon Musk har debutert som gjønete rapper via Soundcloud. Ikke aprilsnarr.

Hvil i fred. (Andres Tardio)

I ekte tragiske nyheter, så kunne vi mandag melde at Nipsey Hussle var skutt. Senere i uken ble en mann med gatenavnet «Shitty» etterlyst, og så arrestert for drapet.

Livvakten til Nipsey delte en hjerteskjærende Instagram-post hvor han blant annet skrev at han skulle ønske han kunne tatt artistens plass, og at han nå vil slutte i yrket.

Og så til en gladnyhet: Octavian kommer til Norge for første gang! London-rapperen tar med seg de norske godguttene Dutty Dior og Safario.

Som vanlig oppsummerte vi også ukens beste norske musikknyheter fredag morgen.

Kjartan nip-slip (Vibbefanger)

PS: Ikke sov på den nye singelen til Broiler! Vi tok en prat med Mikkel og Simen, og de to luringene leverer som alltid. Sjekk ut intervjuet her.

Apropos god kok: Den virale tenåringen Lil Nas X fikk ekstra oppsving på fredag da den noe eldre legenden Billy Ray Cyrus hoppet på remixen til «Old Town Road».

Vi intervjuet også Jimi Somewhere, som får mye oppmerksomhet av internasjonal presse om dagen. Stas! Til 730 brekker Buskerud-gutten ned sin nye EP – låt for låt.

I litt tristere nyheter: Britney Spears er innlagt for å bedre sin mentale helse. Dette kommer i kjølevannet av Las Vegas-kanselleringen og farens sykdom.

I film- og serie-verdenen skjedde det mye snacks den siste uken:

Game of Thrones-sesongstarten nærmer seg med stormskritt!

Denne uken fikk vi en «spoiler» fra Maisie Williams aka Arya Stark, og HBO delte 15 nye bilder fra sesong 8. Vi kom også over en video som oppsummerer sesong 1-7 på 12 minutter.

Vi fikk første teaser-trailer fra Joker med Joaquin Phoenix i hovedrollen, og i Zac Efron-filmen om Ted Bundy ser seriemorderen endelig farlig ut.

730s anmelder triller en sekser til Netflix’ ungdomsserie om svensk skoleskyting, mens sesong to av glimrende Killing Eve får nesten toppkarakter.

Vi gir også tommel opp til den nye nettserien Mission Impact.

Visste du at en nordmann står bak den neste Chucky-filmen? Vel, du vet det nå! Sjekk ut traileren og rollelisten her.

Kardashian-avdelingen vår laget en lettbeint oppsummering av seriens beste krangler – sjekk ut topp 5 her.

Vi fikk også høre Kylie Jenner nevne Jordyn Woods for første gang siden alt spetakkelet. Saken er ikke veldig juicy, men spesielt interesserte kan sjekke den ut her.

Du synes kanskje svensk midsommar ser dritkoselig ut? Vel, ikke etter å ha sett denne filmen…

Satan i Lönneberga (Nordisk filmdistribusjon/A24)

PS: Traileren til Midtsommar blir vist før Us på amerikanske kinoer. Har du sett Jordan Peele-gyseren ennå? I denne saken oppsummerer vi noen av tingene du kanskje ikke fikk med deg.

Den første uken i april bød på traileren til The Dead Don’t Die, noe så deilig som en zombie-komedie med stjerneregissør og stjerneskuespillere. Filmen byr blant annet på Selena Gomez, Adam Driver, Iggy Pop og Bill Murray – se alt om The Dead Don’t Die her.

Denne uken kunne vi også melde at Selena Gomez’ beste bergenske venn er nominert til to priser under Billboard Music Awards.

Trist og fint: 

Pappaen til Avicii avslørte at en ny singel fra den avdøde artisten er like rundt hjørnet
, og at et 16 låter langt album slippes i sommer.

I en fire minutter lang video forteller Klas Bergling og en rekke samarbeidspartnere om hvordan de gikk frem for å ferdigstille prosjektet som får tittelen TIM – sjekk ut snutten her.

Ukens siste nyhet handler om hvordan Apple Music nå rykker forbi Spotify i USA.

Tjenesten har nemlig et par millioner flere betalende brukere i landet – selv om Spotify har eksistert i mange flere år.

Se også: Bildebonanza fra Spellemann

Nyeste saker fra 730.no

Les mer