Hopp til hovedinnhold
Victoria Nadine 730.no podcast podkast
Ærlig pod-prat med Victoria Nadine 🤍 (730.no)

Victoria Nadine ble anklaget for mobbing på TikTok: – Det var så mange søvnløse netter

Victoria Nadine åpner opp om usikkerheten i podcasten til 730.no ♥️

Alle som har en forutinntatt idé om hvem artist og låtskriver Victoria Nadine (født i 99) er bør sjekke ut praten hun tar med vår programleder Mathilde Ullum.

Okay, vi er kanskje litt inhabil her, men Skien-stjernen viser virkelig en side av seg selv som de færreste vet om.

Du kan høre podcasten 730.no gratis i alle podcast-apper, som Spotify og Apple.

I podcasten 730.no tar Victoria Nadine til tårene når hun forteller om et øyeblikk som egentlig burde vært et av hennes lykkeligste.

(I hvert fall karrieremessig.) 

Da Victoria Karlskås Andersen alias Victoria Nadine ble Spellemann-nominert for første gang – en prestisje mange norske artister går en hel karriere uten å oppleve – var det først og fremst vondt og vanskelig for henne.

Ikke fordi Victoria ikke var takknemlig for nominasjonen, men fordi det forsterket en tung opplevelse hun stod midt oppi.

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av 730.no (@730no)

Victoria Nadine har ikke bare hatt gode relasjoner i livet sitt. 

Og rundt Spellemann-nominasjonen oppstod det plutselig rykter om henne i sosiale medier. 

Det startet med en TikTok-video hvor folk ble oppfordret til å oute norske kjendiser. 

– Dette har jeg ikke snakket om før, offentlig. Det var noen som hintet om at jeg hadde åpnet opp om å ha det tøft, men [hevdet at] Victoria Nadine var en som mobbet, sier Victoria. 

– Jeg sleit sånn med det, innrømmer hun, og legger til at barn på TikTok spekulerte i om det var sant. 

– Så kom det frem at det var noen fra Skien som postet dette for å dra meg ned. Så da jeg fikk denne Spellemann-nominasjonen etter dette så var ikke min umiddelbare tanke «yes, jeg er Spellemann-nominert», men «å nei, nå har de enda en grunn til å sette ut et rykte eller dra meg ned».

– Jeg tror dette er noe alle i min posisjon kan kjenne seg igjen i. Man tar en opptur som et nederlag fordi man ikke vil være til bry for de som irriterer seg over at man får det til, sier singer/songwriteren. 

(Instagram/victorianadine)

– Selv om jeg visste at det ikke var sant, så lå jeg to uker i strekk og gråt. Jeg ringte mamma og tenkte, «har jeg noen gang sagt noe slemt?». 

– Nå i ettertid har jeg jobbet mye med det, forteller hun.

– Jeg vet med meg selv hvordan jeg har vært som person og hva jeg står for. Har sikkert gjort feil jeg også, men det er så vondt at en kommentar fra noen som bare ville smerte meg… Jeg hadde så mange søvnløse netter. «Kanskje jeg har sagt noe? Kanskje jeg har vært slem?» Heldigvis har jeg mamma og venner rundt meg som har vært der hele tiden og vet hele historien. 

– Å bruke noe mot meg som kanskje har vært det jeg har slitt mest med… Det var bare så hardt. Det har gjort at jeg er redd for å få det til, for jeg vil ikke trykke det i trynet på de som blir provosert av at jeg får det til. 

– Jeg blir veldig glad for oppturene mine, men jeg har kjent veldig på det noen ganger. Spesielt sånne ting som Spellemann, fordi jeg vet at det også kommer frem til de folkene. 

– Jeg kjente at jeg ville styre inn på dette fordi jeg har tenkt på det så sykt lenge. Jeg har hatt behov for å si det høyt, sier en tydelig emosjonell Victoria Nadine. 

Du kan høre hele praten nedenfor

Se også Victoria Nadine om Kygo: – Kyrre har lært meg hva ekte kjærlighet er

I intervjuet forteller Victoria Nadine hvor hardt livet kan være bak fasaden. 

Flere år inn i karrieren er hun fortsatt livredd før konserter, og på grunn av hendelser i fortiden vil hun være den første til å kritisere seg selv. 

Victoria innrømmer overfor 730.no at en stor del av motivasjonen hennes kommer fra de som sa at hun aldri ville få det til. 

Og jada, hun forteller også om sin nye kjæreste Kyrre aka Kygo aka Kygolini. 

Etter sitt forrige brudd var ikke Victoria klar for et nytt forhold. Men så kom det en fyr fra Fana som var så bra at hun ikke kunne la være <3

Hun ser bare fordeler med å være sammen med noen som selv er hardtarbeidende artist. 

– Det er så fint å kunne vise en sang til noen som har et like stort hjerte for musikk, å dele det med den man elsker, sier Victoria Nadine. 

– Det at han er så flink til å pushe meg og heie på meg gjør at det gjør enda gøyere, fortsetter hun. 

– Et forhold har pleid å være et hinder for min del. Det har stoppet meg i alt, satt en bremse på karrieren. Men denne gangen er det det totalt motsatte. Jeg får masse motivasjon til å stå på å og gjøre min greie. 

Som en film <3 (Johannes Lovund)

I podcasten graver også programleder Mathilde Ullum i det skjulte, hemmelige talentet til Victoria Nadine 😈

Intervjuet hører du her! 

Se også: Hvor ble det av Ulrikke Falch etter Skam?

Les mer