Hopp til hovedinnhold

Helvetesgutt med barberte horn

HVOR MYE ER DET FOR TOMATENE (UNIVERSAL)

Dark Horse Comics er en baby i forhold til Marvel (Spiderman, Fantastic 4, Iron Man) og DC (Superman, Batman, Hulk). Likevel ble tegneserien om Hellboy – djevelungen amerikanske soldater tok fra okkulte nazister, og som endte opp som spesialagent – fort en liten kultfavoritt.
 
I flere år så det ut som filmatiseringen fra 2004 ikke ville få en oppfølger (to år tidligere gjorde edderkoppgutten det mye bedre), men Hellboy II: The Golden Army kommer på kino i USA i juli og i Norge i slutten av august. 
Den meksikanske regissøren Guillermo del Toro, som etter del én fikk suksess med fantasieposet Pan’s Labyrinth (som sikkert hjalp ham å få grønt lys for en ny Hellboy), har allerede planlagt det tredje kapittelet om helvetesgutten.

I den andre runden med den snille, røde demonen, må vår store venn hindre at verden går under, med god hjelp fra sitt crew BPRD (Bureau for Paranormal Research And Defense), som består av den paranormale brannstarteren Liz Sherman, den mannlige «havfruen» Abe Sapien, og den kompliserte, mystiske nykommeren Johann Krauss. 
 
Superhelten med de barberte hornene spilles igjen av Ron Perlman (Lord Hood i spillet Halo 3), mens Selma Blair har rollen som kjæresten Liz.


Trailer for Hellboy II: The Golden Army:
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer