Hopp til hovedinnhold
Video via Lydverket.

Helt live: Vinni «Halve meg»

Her fremfører Vinni ukens snakkissang «Halve meg» (produsert av Tommy Tee) på Internasjonalen på Youngstorget i Oslo via Lydverket på NRK i går kveld.

– Det er en jævlig personlig låt som egentlig var skrevet mest for meg selv. Den handler om et samlivsbrudd, og det handler om å miste din bedre halvdel. Som er en greie jeg har vært gjennom det siste halve året. Det å skrive om et samlivsbrudd, det er liksom mine innerste tanker. Man er sårbar og svak og skuffet og trist og lei all dritten, og det å legge det på bordet sånn, er jo heftig. Men jeg følte at jeg måtte ha det ut, sa Vinni til programleder Asbjørn Slettemark før opptredenen.

– Får håpe jeg ikke bryter sammen i gråt. Det blir sikkert god tv, men ikke så fett for meg.


På Twitter virker ikke Bjørn Eidsvåg megabegeistret over emo-smash’en: Titt her!

Studioversjonen av «Halve meg»:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer