Hopp til hovedinnhold
(MERCEDES-BENZ)

Helt fortjent, Taylor

En drøy banan million kroner er ikke utrolig mye penger for en bil i Norge, men i USA, hvor biler koster 1/3 av de norske prisene, så er det… 3 millioner kroner?

Uansett, denne kjerra er kul nok for en 19-åring. I forrige uke tok Twilight-stjernen Taylor Lautner ifølge TMZ med seg mamma og pappa til en Los Angeles-bilbutikk og kjøpte en Mercedes 2012 SLS AMG for over 200.000 dollar. Med gullwing-dører og en motor som tar deg fra 0 til 95 km/t på fuckin’ fire sekunder. Hvor mange av disse beistene er det i Norge? Koster de over 3 mill?
Bilde av bilen bakfra kan du se her.

Egentlig burde spørsmålet være: Hvorfor har ikke varulv-Jacob kjøpt flere slike?

I fjor skal overskuddsprosentene han fikk fra de to seneste Twilight-filmene (ja, hunken er så viktig for serien at han angivelig får hele 2,5% royalties, som er mye når millioner av mennesker kjøper kinobillettene og DVD-ene), honnoraret for de to kommende, siste Twilight-filmene (Breaking Dawn 1 og 2) og hans nye John Singelton-thriller Abduction ha gitt tenåringen en 2010-årslønn på 185 millioner kroner.

Se også: Trailer: Nye Twilight (+ flott norsk bloggers reaksjon)
TAYLOR OG LILY (NORDISK FILMDISTRIBUSJON/LIONSGATE)

Abduction (norgespremiere 30. september) handler om en gutt som oppdager at foreldrene ikke er den han trodde, når han på et nettsted for savnende personer finner sitt babybilde. Taylor spiller mot Sigourney Weaver, Maria Bello og Lily Collins, datteren til Phil. Sistnevnte er også aktuell som…. en av to Snøhvit’er!

Les mer