Hopp til hovedinnhold
Jacob Elordi er den nye Elvis og Cailee Spaeny er Priscilla Presley (A24)

Ny runde med Elvis og Priscilla Presley fra A24

Denne gangen med fokus på Priscilla.


OPPDATERT 22. juni: Offisielle representanter for Elvis Presley gir tommelen ned til den Sofia Coppola-regisserte Priscilla med Cailee Spaeny og Jacob Elordi i hovedrollene. Filmen er en biopic som ikke ble godkjent av Elvis’ folk forkant. «Dette føles som en college-film. Scenografien er helt forferdelig, det er ikke slik Graceland ser ut», sier Elvisi’ rep. Priscilla Presley selv er dog positiv. Blant annet fordi hun er en stor fan av datteren til Francis Ford Coppola. «[Sofia] har et så unikt perspektiv, og jeg har alltid vært en stor beundrer av arbeidet hennes. Jeg er sikker på at denne filmen vil ta alle med på en følelsesmessig reise», sier Priscilla til TMZ.


Kun et drøyt år etter den Oscar-nominerte Elvis-filmen til Baz Luhrmann, får vi en ny film om kongen av rock and roll – eller nærmere bestemt om ekskona, Priscilla Presley.

Nå kom den første offisielle traileren.

I A24-filmen er det Cailee Spaeny som spiller hovedrollen som Priscilla.

Hun er blant annet kjent fra HBO-miniserien Mare of Easttown (2021) med Kate Winslet.

(A24)

Til tross for at Austin Butler på en måte ble til Elvis under innspillingen av Baz Lurhmann-filmen fra 2022, er det dog en annen kvinnebedårer som skal få prøve seg denne gangen.

Nemlig Euphoria-stjernen Jacob Elordi.

(A24)

Vi får krysse fingrene for at Nate Jacobs ikke har Elvis-stemme i Euphoria sesong 3.


Fun fact: Kaia Gerber har nå datet begge Elvis-ene <3

Kaia Gerber og Jacob Elordi på The Academy Museum of Motion Pictures-åpningsfesten i Los Angeles, California i september 2021 (Jon Kopaloff/FilmMagic)  Elvis Presley Austin Butler
Kaia Gerber og Jacob Elordi på The Academy Museum of Motion Pictures-åpningsfesten i Los Angeles, California i september 2021 (Jon Kopaloff/FilmMagic)

I regissørstolen sitter Sofia Coppola (Lost in Translation).

Hun har lovet en mer intim fremstilling, Priscilla Presley, ettersom filmen er basert på hennes 1985-memoir Elvis and Me.

Elvis og Priscilla Presley møttes for første gang i 1959.

elvis presley austin butler Baz Luhrmann Priscilla Presley Olivia DeJonge Colonel Tom Parker Tom Hanks
Elvis Presley og tidligere Priscilla Ann Beaulieu kinn mot kinn etter vielsen i Las Vegas 1. mai 1967 (Bettmann/Getty)

Da bodde den 14 år gamle tenåringen i Tyskland, hvor 24 år gamle Elvis tjenestegjorde i militæret. Tre år etter rockestjernen forlot landet, møttes de igjen i USA i 1962. Fem år senere giftet de seg i Las Vegas. Naturligvis. Året etter fikk ekteparet sitt første og eneste barn sammen; Lisa Marie Presley – som tragisk nok døde tidligere i år bare 54 år gammel.

Ekteskapet varte kun i seks år, og i 1973 skilte de seg. Fem år senere døde Elvis av hjerteinfarkt.

Traileren til Priscilla røper ikke mye, men det er å anta at det vil være noe helt annet enn hva vi allerede har sett tidligere.

Ta en titt nedenfor.

Se også: Her er 11 andre biopics du kan glede deg til fremover

Nyeste saker fra 730.no

Les mer