Hopp til hovedinnhold
(ISELIN MYRBOSTAD)

– Hele Norges Britney? Nei, heller hele Norges Yolanda.

Ifjor fortalte Yolanda Selini oss at hun «vil bli Norges brune Britney», og etter mye tid i studio er den 23 år gamle yummy mummy’en fra Bærum et lite steg nærmere sin drøm. Eks-Idol-deltakeren (da som Yolanda Myrbostad) har signert med store Sony Music, og slipper singelen «Play Me Like a DJ» feat. Dreamon i salg 15. april. Hør en snasen smakebit nedenfor vår Yolanda-prat. 
Yo Yolanda, gratulerer med deal og stilig singel. Hva slags låt er det du byr på og hva er planene med hensyn til album?

– Låta er fin, samtidig som den er en ordentlig up-tempo gladlåt som du både kan danse til når du er ute, eller høre på for å skru opp humøret og slippe alle hemninger løs. Noen ganger vil man glemme alt annet enn det som skjer der og da. Det er vel mange norske jenter som har prøvd seg på det jeg prøver på nå; å lage en ordentlig poplåt uten at det høres for cheesy ut. «Play Me Like a DJ» er superfresh uten å være for glatt… ikke noe man har hørt fra norske artister før hvertfall. Den er produsert av Simen Fjeld, og skrevet av australske Anita Lixell og meg. Jeg har skrevet mange låter den siste tiden, og har derfor mye bra materiale klart til album, så det kommer vel i løpet av året.

Skal du fortsatt bli Norges brune Britney?

– I og med at det har blitt nickname mitt på byen etter det «kontroversielle» 730-intervjuet så, tja… Nå er det vel hele Norges Yolanda Selini. Jeg gidder ikke gå ut å si at jeg skal ta over verden og at jeg er superstjerne før jeg faktisk er det, lol haha. Det er blodslit, og en lang vei. Jeg tror jeg faktisk skal prøve meg uten å stille opp i et manneblad, men blir jeg for desperat så blir det vel Mann og Melodi Grand Prix på meg også. Never say never.

Apropos manneblad… freidig spørsmål-alarm; har du fått litt større boobs i det siste?

– Ja! Men av helt naturlige årsaker.

Særlig. Men okay… Så, utenom Brit, hvilke internasjonale artister inspirerer deg?

– Ke$ha, Rihanna, Chris Brown, Lissie… for å nevne noen få.

Hvilke norske artister er du fan av?
– Maria Mena, Anine Stang – men kun «Dominoes» – og Eva & The Heartmaker.

Anine nevner du ofte. Hva synes du om dagens norske popjenter generelt?

– Pop er så mye, men med tanke på det jeg gjør så er det vel ikke så mange å sammeligne med. Maria Mena er vel den jeg synes er genial på alle måter. Hun er et musikalsk geni! Vi trenger helt klart flere av oss. Heia Anine Stang! Ja, og apropos… mange tror at Mira Craig og jeg er uvenner, men det er feil. Jeg ønsker henne lykke til som mamma.
Hør en smakebit av Yolanda Selinis potensielle popsmash «Play Me Like a DJ»:

Yolanda var nettopp i studio med Alexandra Joner og Madcon. Bli fan: Facebook Sjekk ut Yolandas forrige singel: WiMP

Nyeste saker fra 730.no

Les mer