Hopp til hovedinnhold
kanye west kim kardashian skims bikini fox news
Ye kritiserer Kimberly og hennes team (Edward Berthelot/GC Images, Instagram/kimkardashian)

Vinetria Chubbs, Fox News, Gigi Hadid, Balenciaga, mer: Ye har mye på hjertet

Vinetria Chubbs er tilbake i varmen hos Kanye West. Kanskje for å vri på narrativet, ettersom Ye får kritikk for å mobbe en svart kvinne.


OPPDATERT: Kanye West klager til Fox News. Han synes Kim Kardashian spiller for mye på sex, og at den 41 år gamle firebarnsmoren bør kle på seg.

kanye west fox news tucker carlson video 2

Kanye West intervjues av Tucker Carlson (Fox News)

– Jeg følte at det er mye Skims-bilder som var altfor seksualisert og ting som jeg ikke ville se min kone, og definitivt ikke døtrene mine, gjøre i fremtiden for å selge produkter, sier han. Ye forteller at suksessen til Kimberlys merke er mye grunnet ham selv. – Skims er så basert på mange av YEEZY-ideene. Jeg måtte bruke relasjonene mine i mote for å etablere Kim slik at fasjonable folk vil si «jeg vil ha på meg Kims kolleksjon».

– Kim er kristen, men hun har folk som vil at hun skal gå til Interview Magazine og putte ut rumpa si mens hun er i 40-årene og mangemilliardær med fire svarte barn. Og det er slik motebransjen ønsker å presentere henne.

Flere kommenterer at dette føles som slut-shaming, og at Kim har alltid vist frem kroppen sin og hatt et sexy image. Selv da hun var sammen med Kanye.

OPPDATERT: Ye beskriver Gigi Hadid som en «privilegert Karen» etter at hun igjen snakker sidelengs om ham på Instagram.

Gigi skrev for to dager siden at Kanye ikke behandlet Virgil Abloh som en venn, og at Virgil elsket Gabriella Karefa-Johnson; moteredaktøren Ye la seg ut mot tidligere denne uken. Kanye reagerer nok en gang på at Gigi (og andre ikke) brydde seg da barna hans ble «kidnappet» i forbindelse med fødselsdagen til Chicago. Ye og Kardashian-familien forteller vidt forskjellige versjoner av det som skjedde den dagen. «Jeg skal ikke bli overkjørt av Hollywood igjen. Gigi du er en privilegert Karen. Du ble født med en sølvskje i munnen. Du er en zombie. Du sier ifra nå men ikke da barnet mitt ble kidnappet på bursdagen sin», skriver han i CAPS LOCK og uten tegnsetting.


OPPDATERT: Nedenfor er en del av Tucker Carlsons intervju med Kanye West.

Hva er grunnen til at han laget WHITE LIVES MATTERS-skjorter? – Folk ser etter en forklaring. Og folk sier at man som kunstner ikke trenger å gi en forklaring, men som leder så må man. Så svaret på hvorfor jeg skrev white lives matter på en skjorte er fordi de gjør det (matter). Det er den åpenbare tingen, sier Kanye. Hvorfor blir dette betraktet som kontroversielt? – Fordi de samme folkene som har strippet oss for vår identitet og merket oss som en farge har fortalt oss hva det betyr å være svart, svarer han.

OPPDATERT: TuckYe? Kanye er tilbake i Los Angeles etter Paris Fashion Week, og får sporenstreks besøk av Tucker Carlson på YEEZY-kontoret sitt. Den kontroversielle Fox News-stjernen, som kanalen betaler 41 millioner dollar i året, skal sannsynligvis intervjue Ye om WHITE LIVES MATTER. Og trolig si «hvorfor er dette egentlig så farlig å si», etc. Uten å ha noen gjester som kan fortelle hvorfor stuntet er problematisk.

Intervjuet skal vises i dag på Tucker Carlson Tonight som sendes hver kveld kl. 20:00.

tucker carlson fox news Kanye West tonight interview van lathan

I snutten til Kanye West nedenfor er Tucker Carlson hos YEEZY.

Van Lathan får neppe komme innom Fox News-intervjuet.

Han ble kjent da han jobbet for TMZ og parkerte Kanye live på lufta da Ye dukket opp i TV-studioet deres i 2018 for å fortelle at «400 år med slaveri var et valg». (Van jobber ikke lenger hos TMZ, som  i 2021 ble kjøpt av Fox for omtrent 50 millioner dollar.) Senere beklaget Kanye for det han sa. Nedenfor kommenterer Van WHITE LIVES MATTER-visningen til Ye.

Kanye West tucker carlson fox news van lathan Vinetria Chubbs bella hadid Gigi Hadid nose job Hailey Baldloose vinetrria instagram model ye justin bieber twitter

Kanye samler navn på åtte personer tilknyttet Balenciaga som har likt innlegget til Tremaine Emory.

Der sier den kreativ lederen for Supreme blant annet at Ye ikke var invitert til Virgil Ablohs ordentlige begravelse. Ye skriver at han «elsker når folk avslører hvem de virkelig er og hva de virkelig føler». Han kaller dem bitchene til Balenciagas kreative leder Demna Gvasalia. Samt kjører en manisk tirade i caps lock uten punktum om hvem Kim Kardashian og han seg selv er en blanding av. Han skriver at Kim – og Drake – er mer populær enn ham.

kanye west balenciaga Eliza Douglas Laetitia Gimenez Adam Inge Grognard Pablo Coppola Ludivine Pont Massignan Ludivine Pont Massignan Martina Tiefenthaler demna

Mange andre liker innlegget som Ye hater.

For eksempel Kendall Jenner, Julia Fox, Lukas Sabbat, Adut Akech, Jacquemus  – og selv kontoen til Palace – er også blant de nesten 100 000 som har likt innlegget hvor designeren skriver at Ye er «så ødelagt».

«Livet er en gigantisk vgs», skriver Kanye og kaller Balenciaga-folkene overfor for NPC-ere. Han kjører splitt og hersk og hevder at Demna og Loik Gomez kun liker to av dem.

Eliza Douglas kanye west balenciaga Laetitia Gimenez Adam Inge Grognard Pablo Coppola Ludivine Pont Massignan Ludivine Pont Massignan Martina Tiefenthaler demna

Tremaine får en lang clapback fra Ye. (Kan man virkelig ha så lange captions?) Kanye flipper Supreme-logoen og kaller ham Tremendez – og understreker at det er ingen relasjon til Sean Mendez. (Ganske morsomt.) Ye sier også at Tremaine ikke er en ekte skater.

Tremaine Emory kanye west tremendez instagram virgil abloh

Kanye er også skuffet over Vogue-legenden Anna Wintour. (Som har puttet Kim Kardashian på coveret av US Vogue tre ganger.)

Ye Anna Wintour Kanye West Instagram Gabriella Karefa-Johnson Vogue Hugo Comte ig

Han drar også inn motefotografen Hugo Comte.

Anna Wintour Kanye West Instagram Gabriella Karefa-Johnson Vogue Hugo Comte ig

Ye angrer på at han ikke støttet sin venn Jean Touitou fra A.P.C. da han «ble såkalt kansellert».

I 2015 brukte tuniseren n-ordet flere ganger under en presentasjon av kolleksjonen Last N****as in Paris i samarbeid med Timberland. Selskapet brøt med ham noen dager senere. «Jeg ville ikke vært noen steder i mote uten ham. Han er min mentor og min venn og han er en jøde akkurat som alle såkalte svarte folk», skriver Kanye om Jean Touitou.

jean touitou apc cancelled kanye west jew so called black people


Modellen Vinetria Chubbs (født i 99) som angivelig datet Ye (født i 77) – et sted mellom Irina Shayk og Julia Fox – roses av YEEZY-mogulen på Instagram.

Hailey Baldloose Vinetria Chubbs Kanye West Gigi Hadid nose job HaileyBaldloose vinetrria instagram model ye justin bieber twitter

Vinetria Chubbs (Twitter/vinettria)

«Vinetria, du er kulturens favoritt. «DEEE» kastet en maske på deg på YZY SNZ 9 når jeg ikke så. «DEEE» vil ikke [at en] unektelig vakker svart kvinne puttes på deres rettmessige trone», skriver Kanye West om 22-åringen.

Vinetria Chubbs model donda academy Kanye West Vinetria model instagram of tiktok twitter 4«De vil ha corny-ass Gigi Hadid og nesejobb Hailey Baldloose å drive kampanje for en åpenbar industry-plant på Corney Gamble-nivå. Vil ikke støtte Beyoncé. De vil alltid skampåføre Lizzo når hun går ned i vekt

Vinetria Chubbs Kanye West Gigi Hadid nose job Hailey Baldloose vinetrria instagram model ye justin bieber


Tremaine Emory til Kanye West på Instagram: «Du er ikke et offer. Du er bare en usikker narssist som dør etter validering fra moteverdenen»


«Travis Scott og Future er ekte for å validere denne dronningen, og hun trengte ikke knulle noen for å bli validert», forsetter Ye.

«Denne dronningen kommer til å forandre kursen for vårt folk vårt fordi hun promoterer ikke tingene som dreper vårt folk som «MEDIA» bruker for å drepe ødelegge og kontrollere vårt folk», avslutter firebarnsfaren.

På sin Instagram Stories poster Kanye et bilde av Vinetria og skriver «Queen».

Kanye West Vinetria Chubbs bella hadid Gigi Hadid nose job Hailey Baldloose vinetrria instagram model ye justin bieber twitter

Han deler også et bilde av Bella Hadid og skriver «CROPPED».

Kanye West bella hadid Vinetria Chubbs god runs the world Gigi Hadid nose job Hailey Baldloose vinetrria instagram model ye justin bieber twitter

Toppmodellen, som kanskje er det nærmeste vi kommer en supermodell i dag, ble fotografert sammen i Paris på Balenciaga-visningen hvor Kanye debuterte som catwalk-modell.

Innlegget kommer i kjølvannet av kritikken for hans WHITE LIVES MATTER-humorskjorter på Paris Fashion Week, og trakassering av moteredaktøren Gabriella Karefa-Johnson. Fordi hun ikke likte WLM-stuntet.

Gigi Hadid og Hailey Bieber – tidligere Hailey Baldwin – er an av de mange som støtter GKJ. Noe Kanye altså ikke liker.

Les også: Kanye West: – Justin hent jenta di før jeg blir forbanna

Innlegget til Ye kommer samme dag som Justin Bieber utsetter resten av sin verdensturné The Justice World Tour. I september annonserte JB at han trengte en pause. Da han spilte på Leangen Travbane i Trondheim i august (med Gabrielle som oppvarmer), reagerte mange på at energien hans på scenen var lav.

Vinetria Chubbs Kanye West god runs the world Gigi Hadid nose job Hailey Baldloose vinetrria instagram model ye justin bieber twitter

OPPDATERT: «GOD RUNS THE WORLD», skriver Kanye og poster skjermbilde med tekstmelding fra Vinetria. «Takk for at du sier dette og har tro på den jeg er», skriver hun til Ye.

Fun fact: Vinetria Chubbs er venninne med den norske singer-songwriteren Sophie Stray Spetalen 🇳🇴

Kanye poster tekstmelding fra faren sin Ray West, som er 73 år gammel, og skriver at han laget WHITE LIVES MATTER-skjortene var fordi det var «så morsomt».

Kanye West dad Ray West Vinetria Chubbs god runs the world Gigi Hadid nose job Hailey Baldloose vinetrria instagram model ye justin bieber twitter

Ye legger til at dette er den første gangen faren er stolt av ham.

Diddy gir WLM-skjorten til Ye tommelen ned.

– Ikke… Ha på deg skjorten… Ikke… Kjøp skjorten… Ikke… Tøys med skjorten… Dette er ikke en spøk, sier Puffy i snutten.


Vinetria Chubbs aka Vinettria aka Vinetrria model kanye west malibu kim kardashian venetria onlyfans

(Twitter/vinettria)

Les også: Hvem er Vinetria Chubbs?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer