Hopp til hovedinnhold
VENNSKAP-MÅL (HBO)

Heks and The City? Fem ting vi vet om dramaet

 

Hva er det egentlig som skjer i Sex and the City-leiren? Hvem krangler, og hvordan oppstod uvennskapet? Og hvorfor ble planene om den tredje spillefilmen lagt på is? Vi skal prøve å brekke det hele ned.  Hvis du er en all-time og/eller big time SATC-fan har du garantert fått med deg ryktene om det anspente forholdet mellom stjernene Kim Cattrall og Sarah Jessica Parker, skuespillerne bak ikoniske Samantha Jones og Carrie Bradshaw. Denne helgen bekreftet Kim Cattrall via sin Instagram-konto at det nære vennskapet mellom de to skuespillerene faktisk kun er skuespill. Hjerteskjærende på ekte ?

Det hele startet søndag forrige uke, da Kim Cattrall meldte broren sin Christopher Cattrall savnet via et Instagram-innlegg. Et døgn senere ble broren funnet død. Sarah Jessica Parker delte sin kondolanse via sosiale medier, noe som tydeligvis ikke falt i smak hos Kim. Lørdag morgen postet Kim et nytt Instagram-innlegg med en ganske lite hyggelig beskjed til Parker:

Under bildet har Cattrall skrevet:

– Mammaen min spurte meg i dag «Når skal @sarahjessicaparker, den hykleren, la deg være i fred?» Dette konstante forsøk på kontakt er en smertelig påminnelse på hvor slem du virkelig var, og er nå. La meg gjøre dette VELDIG klart. (Hvis jeg ikke allerede har gjort det). Du er ikke min familie. Du er ikke min venn. Så jeg skriver for å fortelle deg en siste gang om å slutte å utnytte vår tragedie i et forsøk på å gjenopprette ditt «snill pike»-image.

For mange kom den sinte beskjeden fra Cattrall som lyn fra klar himmel. Vi er også litt forvirret, men har samlet 5 påstander om hvordan uvennskapet startet. (Igjen, fullstendig hjerteskjærende.) 

Da Sex and the City debuterte på HBO i 1998, fikk verden vitne et unikt vennskap mellom de fire hovedkarakterene – Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte. På skjermen hadde de et forhold mange tv-tittere så opp til, men i det virkelig liv var alt langt fra like rosenrødt. Mer om det nedenfor.

1. To store personligheter

I starten av serieinnspillingen var Cattrall (Samantha) et av de største navnene på settet. Hun var tidligere kjent fra Mannequin og Big Trouble in Little China, og hadde kameraet rettet mot seg mesteparten av tiden. Dette skapte tydeligvis problemer da Parker (Carrie) skulle være seriens «heltinne» og hovedperson. To store personligheter kjempet om plass, og det var visstnok her det hele startet, ifølge artikkelen Cattrall lenker til under Instagram-innlegget sitt. Noe som er vanskelig å forstå med tanke på hvor god kjemi jentene hadde i serien. (Det viser i så fall virkelig hvor gode skuespillere begge var.) 

2. Kim ble angivelig holdt utenfor

I artikkelen fra NY Post kommer det også frem at Cattrall ble holdt utenfor gjengen på settet. Under en innspilling hadde Sarah Jessica Parker leid et hus for henne, Kristin Davis (Charlotte York) og Cynthia Nixon (Miranda Hobbes), mens Kim bodde for seg seg selv. En talsperson for HBO sa den gang at: «Kim bodde i et annet hus fordi hun var gift på dette tidspunktet, og mannen hennes skulle egentlig komme på besøk». Page Six skrev likevel nesten ukentlig om den dårlige stemningen mellom skuespilleren på settet, og på slutten av innspillingen av serien, var det i følge en insider/liten sladrehank, ingen som snakket med Kim lenger(Ikke greit ?)

3. Diva-Kim? 

 

Etter at Sex and the City 3 ble lagt på hyllen i fjor, ble det sagt at Cattrall var den store syndebukken.Ryktene sa at produksjonen ble stanset på grunn av hennes høye lønnskrav. I et intervju med Piers Morgan, hvor de snakker om filmen, avkrefter hun dette. 

– Svaret var alltid nei. Jeg spurte aldri om penger, jeg spurte aldri om noe prosjekt. Å bli sett på som en diva er latterlig.

4. Null kontakt 

I det samme intervjuet forteller Cattrall at hun ikke kan huske sist gang hun snakket med sine medskuespillere, og at ingen hadde kontaktet henne da ryktene startet om at hun var grunnen til at det ikke ble noe film.– Ingen svarer på telefonen eller kontakter meg for å si «Hvordan går det med deg?». Det hadde vært det rette å gjøre. Dette er, og føles som et giftig forhold, sier «Samantha».

5. Bekrefter anspent forhold

I intervjuet med Morgan bekreftet Cattrall at forholdet til Parker er anstrengt – og at det alltid har vært det.

– Sarah Jessica, hun kunne vært snillere, hun kunne det. Jeg vet ikke hva problemet hennes er, det har jeg aldri visst.

Om alt dette stemmer er dog vanskelig å vite helt sikkert, da vi har hørt veldig lite av Sarah Jessica Parkers side av saken. Vi håper ikke det er sant at de andre jentene stengte Kim ute, og krysser fingrene for at krangelen snart begraves. Det er beste er jo hvis alle bare kan legge egoet til side og være venner <3 Se også: Hvem er du EGENTLIG i Sex and the City?

Les mer