Hopp til hovedinnhold
FREDDY VS. TARA REID (NEW LINE CINEMA, UNIVERSAL PICTURES) 

Heit i horror?

FREDDY VS. TARA REID (NEW LINE CINEMA, UNIVERSAL PICTURES) 
 

En av de første skuespillerne løst linket til innspillingen av den kommende

skrekkfilmen A Nightmare On Elm Street, var selveste Tara Reid.
 
Den snuskete blondinen, som de siste årene er mer kjent for å drite seg ut i fylla i korte skjørt uten undertøy sammen med Paris Hilton, miste stroppen på kjolen så én stor pupp hang 100% ute på bursdagsfesten til P. Diddy, rehabiliterinsopphold og grining så sminken renner foran humrende paparazzi, har ikke hatt mye filmsuksess siden de to første American Pie-komediene.
 
Nå har noen av hennes gjenværende (meget trofaste) fans tatt ansvar.

For å forsøke å påvirke castingen til den store produksjonen, er det satt igang en underskriftskampanje på nett, som skal sendes til den ansvarlige blockbuster-produsenten Michael Bay.
Her kan man støtte Tara.

Dessverre for 32-åringen, og hennes tilhengere, er det mange som ikke ønsker å se marerittmonsteret Freddy Krueger forsøke å skjære opp Tara, og
her er det startet en kampanje for å hindre at hun får rollen.
 

Mange horrorfans er angivelig ikke fornøyd med New Jersey-jentas innsats i 2005-grøsseren Alone In The Dark med Christian Slater, samt Stephen Kings A Return To Salem’s Lot, hvor hun filmdebuterte som 12-åring.

Det hører med til historien at A Nightmare On Elm Street ikke skal ha premiere før i 2010. Filmen er en remake av den populære Wes Craven-originalen fra 1984 med Johnny Depp og Heather Langenkamp, hvor en grotesk mann, som ble brent levende, dreper folk i deres drømmer – på ordentlig.
 
Gyseren har fått seks oppfølgere.

Fun fact 1: Da den Oslo-baserte sangeren Name hadde sin første, store TV-opptreden på NRKs Store Studio tidligere i år, hadde han en rød og sort stripete genser på seg til ære for Freddy.
 
Fun fact 2: Robert Englund, som spiller monsteret, er aktuell sammen med den norgesaktuelle sexstjernen Jenna Jameson.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer