Hopp til hovedinnhold

Hei, hva er din lidenskap? Hilsen adidas.

(ADIDAS)

Vi bærer alle på et mål, og vi brenner alltid litt ekstra for én ting (eller 10), men så altfor sjelden byr livet på sjansen til å la oss realisere vår ultimate lidenskap.
 
Derfor er det med glede at vi kan annonsere at adidas Originals i dag lanserer Original Experience, alias den norske versjonen av deres gigantiske All Originals Represent-kampanje.
 
Stikkordet for moroa? Lidenskap, seff.
 
Oh ye$:
 
— «adidas original experience» handler om å la folk få realisere seg selv og den lidenskapen de er opptatt av. Elsker du å danse?  Kan du skate, synge, surfe, designe, rappe – eller kanskje noe helt annet? På adidas.no har vi laget et utstillingsvindu der alle som vil kan vise frem hva de brenner for, og få muligheten til å løfte lidenskapen sin til nye høyder. Det har ingenting å si hvilken uttrykksform man har, om man melder seg på alene eller i et crew med ti andre, sier Thomas Mietinen i adidas Norge.
 
Og dette blir neppe feil med en jury som mildt sagt lukter peil: 
 
Skateren Øyvind Nissen, DJ’en Elisabeth «DJ Liz» Larsen, klesdesigner Fam Irvoll, og grafittikunstneren Lars Inge «Pay Two» Undli sitter i dommerpanelet som skal lete fram Norges neste originals.
 
Se promosnutt:
 
(Saken fortsetter under.)

 
Juryformann Jeppe Orrbeck (adidas Norge) er stoked: 
 
– Jeg føler vi har satt sammen en jury med bare bra folk, som har masse cred både i og utenfor miljøene de representerer. Vi gleder oss enormt til å se hva folk kan der ute, hva de brenner for og hva som virkelig får blodet til å pumpe blant originals fra hele Norge, forteller Orrbeck.
 
– Drømmer du om å stå på scenen på Rockefeller, ha et skateshow i Holmenkollen, eller vise frem graffitiferdighetene dine på en måte som aldri er blitt gjort før? Uansett hva slags lidenskap du representerer vil vi gjøre det vi kan for å ta den til et nytt nivå gjennom en «original experience». Hva «the original experience» blir til slutt, kommer an på lidenskapen vinneren ønsker å realisere, men vi kan love at vi vil stille med alt som kreves for å få det til. I tillegg vil vinneren bli løftet frem på adidas globale nettsider, som gjør at man får vist seg frem for en hel verden, sier Mietinen.
 
Registrer deg og din lidenskap på adidas nettsider >>> HER. Med adidas Originals i ryggen vil vinneren få en opplevelse de sent vil glemme.
 
Og det høres ikke så verst ut, vel?
 

Bonus: Run-D.M.C.-klassikeren «My Adidas» fra 1986 + ringrevenes største hits:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer