Hopp til hovedinnhold
Nick Carter Aaron Carter Backstreet Boys London 02 Arena 2022
Nick Carter og Backstreet Boys i 2022, Nick Carter og lillebror Aaron Carter i 2000 🕊 (Kevin Winter/Getty Images)

Nick Carter og Backstreet Boys hedrer Aaron Carter på scenen

Aaron Carter minnes av storebror Nick Carter.

Lørdag 5. november kom de triste nyhetene om at Aaron Carter (1987-2022) er død, bare 34 år gammel. Den tidligere barnestjernen ble funnet omkommet i hjemmet sitt, dødsårsak er ennå ikke kjent.

Men vi har lenge visst at Aaron Carter slet med både rusmisbruk og sin mentale helse.

Aaron var åpen om at han hadde diagnosene bipolar lidelse og schizofreni.

Bipolar lidelse innebærer blant annet at humør og aktivitetsnivå svinger mer enn hos gjennomsnittsmennesket, mens schizofreni kan føre til vrangforestillinger og psykoser. Mange lever godt med disse diagnosene, og behandling kan være til stor hjelp. Mens for andre, som Aaron Carter, kan symptomene være svært inngripende i livet. 

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av 730.no (@730no)

Nå blir Aaron Carter hedret av storebror Nick Carter, både på Instagram og IRL. 

«Hjertet mitt har blitt knust», skriver Backstreet Boys-stjernen på Instagram, og legger ved flere bilder av dem sammen.

«Selv om broren min og jeg har hatt et komplisert forhold, har min kjærlighet til ham aldri falmet. Jeg har alltid holdt fast ved håpet om at han på en eller annen måte en dag ville ønske å gå en sunn vei og til slutt finne den hjelpen han så desperat trengte. Noen ganger vil vi skylde på noen eller noe for et tap. Men sannheten er at avhengighet og mental sykdom er den virkelige skurken her», fortsetter han.

«Jeg kommer til å savne broren min mer enn noen noen gang vil vite. Jeg elsker deg, Chizz. Nå får du en sjanse til å endelig få litt fred som du aldri kunne finne her på jorden. Gud, vær så snill å ta vare på lillebroren min», avslutter han. 

 
 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av 730.no (@730no)

Nick Carter og Backstreet Boys fortsetter sin DNA-turné, til tross for de grusomme nyhetene. 

Søndag kveld har boybandet konsert på O2 Arena i London. 

«Den sangen er veldig spesiell for oss, fordi den handler om familie. Alle her inne, vi vokste opp sammen. Vi har vært sammen opp- og nedturer sammen. Dere har vært der for oss, og vi har vært der for dere. Vi takker dere for å ha vært en del av Backstreet-familien i 29 år», sier Kevin Richardson. 

Samtidig begynner Nick å gråte, så AJ McLean, Brian Littrell og Howie Dorough gir ham en bamseklem. 

«I dag har vi vondt i hjertet, fordi vi mistet et av våre familiemedlemmer i går. Vi ville bare finne et øyeblikk i showet og snakke om det. Nicks lillebror Aaron Carter gikk bort i går, 34 år gammel. Han er en del av vår familie, og vi takker dere for all kjærligheten, kondolansene og støtten», fortsetter Kevin. 

Howie dediserer så den neste sangen til Aaron Carter 🌹

Nick blir også emosjonell under balladen «Show Me The Meaning of Being Lonely».

Show me the meaning of being lonelyIs this the feeling I need to walk with?(Tell me why) tell me why I can’t be there where you areThere’s something missing in my heart

Carter-familien har ikke hatt det lett i voksen alder. 

Det er ingen hemmelighet at søskenflokken hadde et turbulent forhold.

I 2019 anklaget Aaron storebror Nick (født i 80) for åresvis med vold og misbruk, og søsteren Leslie (1986-2012) for seksuelle overgrep i barndommen. Aaron hevdet også at Nick har vært voldelig mot andre. 

Nick benektet alle anklager fra lillebroren. I 2019 fikk Aaron Carter midlertidig besøksforbud etter å ha ytret ønsker om å drepe Nicks gravide kone Lauren Kitt. 

Aarons advokat sa senere at artisten aldri ville skadet noen, og spesielt ikke familien sin. 

Nick og Aaron har ikke blitt sett sammen på flere år. 

Aaron Carter var bare 10 år gammel da han slapp sitt første album, selvtitulerte Aaron Carter (1997). 

Platen solgte til gull i flere land, inkludert Norge, som virkelig elsket Aaron Carter. En 5. plass på VG-lista var den aller høyeste plasseringen for debuten. 

Oppfølgeren Aaron’s Party (Come Get It) fikk derimot en solid fjerdeplass på Billboard Hot 100 i USA. 

Den søte lillebroren til Nick Carter, som slapp sitt debutalbum med Backstreet Boys året før, var som en ung Justin Bieber for pop-fans som vokste opp på 90-tallet. 

Nedenfor forteller 10 år gamle Aaron – i lusekofte, fordi Norge, – at han ønsker seg fred på jord til jul. (Og en firhjuling.) 

Du kan se noen av hans mest ikoniske musikkvideoer nedenfor. 

Aaron Carter etterlater seg sønnen Prince (født i 2021), som fyller 1 år 22. november. 

Hvil i fred! ❤️

Se også: Artister minnes Takeoff fra Migos

Les mer