Hopp til hovedinnhold
Naya Rivera og Heather Morris (Jason Merritt/WireImage)

Heather Morris om Naya Rivera: – Du vil alltid være det sterkeste mennesket jeg kjenner

Heather Morris trengte noen dager på seg etter at Naya Rivera ble funnet død.

Skuespillerene spilte kjærestene Brittany S. Pierce og Santana Lopez, som giftet seg i siste sesong av Glee i 2015.

De forble gode venner etter at serien avsluttet.

33-åringen skriver nå en hjerteskjærende og vakker hilsen til sin Naya.

Se også: – Jeg klamrer meg til håpet

Hun poster fire bilder, men ikke av dem sammen.

Heather deler bilder av Nayas sønn Josey Hollis Dorsey sammen med sine barn Elijah og Owen.

Heather Morris og Naya Rivera i Glee-episoden New Directions fra sesong 5 i 2014 (Fox)

Heather Morris og Naya Rivera i Glee-episoden New Directions fra sesong 5 i 2014 (Fox)

Les Heather Morris’ hilsen til Naya Rivera nedenfor.

Vi startet som veldig nære venner og deretter, som alle nye ting, gikk vi gjennom en litt vanskelig fase. Men vi stod ved hverandres side og skapte det vakreste vennskapet bygget på kjærlighet og forståelse.

Den siste gangen jeg fikk sjansen til å se deg, hadde jeg lagt appelsiner utenfor huset vårt som du skulle få. Jeg ville si hei gjennom vinduet, men telefonen min ringte ikke når du ringte (noe den aldri gjør, f* cking T-Mobile).

(Instagram/heatherrelizabethh)

(Instagram/heatherrelizabethh)

Snapchat-videoer

Isteden la du og Josey to sukkulenter på dørtrappen vår som en takk. Jeg plantet de sukkulentene og jeg ser på dem hver dag og tenker på deg. Jeg hører fortsatt på EP-en din i repetisjon. Fra det øyeblikket jeg hørte den, traff den meg, og jeg ønsket alltid at verden visste mer om stemmen din.

Du sendte meg over fem dusin Snapchat-videoer da du og Josey våknet om morgenen og jeg angrer veldig på at jeg ikke lagret en av dem.

(Instagram/heatherrelizabethh)

(Instagram/heatherrelizabethh)

Du delte alltid oppskrifter og jeg beundret kjærligheten din for mat. Vi sverget på at vi skulle tilbringe hver påske sammen, selv om COVID stjal denne siste fra oss.

Du er – og vil alltid være – det sterkeste og mest robuste mennesket jeg kjenner, og jeg skal alltid bære dette med meg når jeg fortsetter å leve livet mitt.

(Instagram/heatherrelizabethh)

(Instagram/heatherrelizabethh)

Elskende venn

Du ga meg stadig leksjoner om sorg, om skjønnhet og balanse, om å være sterk, tøff og å gi faen (men på respektfull måte). Likevel, den aller viktigste leksjonen som jeg lærte mest av alt fra deg, var å være en konsekvent og elskende venn.

Du var den første til å sjekke hvordan det går, den første til å stille spørsmål, den første til å lytte … Du verdsatte vennskapet vårt og det tok jeg aldri for gitt.

(Instagram/heatherrelizabethh)

(Instagram/heatherrelizabethh)

Vi tok aldri bilder sammen fordi vi begge hatet å ta bilder… Forholdet vårt betydde mer enn bevis. Jeg har utallige bilder av babyene våre som leker, fordi vi delte den stoltheten og gleden. Derfor viser jeg verden bilder av våre små tullekopper for deg, fordi jeg vet at det betydde mer enn noe annet, og fordi de minner meg om deg og meg.

Jeg snakker med deg hver dag fordi jeg vet at du fortsatt er med meg, og selv om jeg føler meg grådig fordi vi ikke får mer tid sammen, verdsetter jeg hvert øyeblikk vi hadde og holder det nær mitt hjerte.

Heather Morris og Naya Rivera på et arrangement i Santa Monica i California i juni 2020 (Jean Baptiste Lacroix/WireImage)

Heather Morris og Naya Rivera på et arrangement i Santa Monica i California i juni 2020 (Jean Baptiste Lacroix/WireImage)

I de to siste årene har Heather Morris spilt i seriene I.R.L. og The Troupe.

Fun facts: Heather var danser for Beyoncé på hennes 2007-turné The Beyoncé Experience og danset for B på Grammy Awards.

I 2017 var hun med i Dancing with the Stars.

Se også: Naya Rivera minnes av sine Glee-kolleger

View this post on Instagram

Santana og Brittany ♥️ #Glee

A post shared by 730.no (@730no) on

Naya Rivera gjorde seg klar til å spille inn sesong 3 av Step Up (tidligere Step Up: High Water).

Step Up med Ne-Yo og Naya Rivera er snart klar for sesong 3 (Starz)

I mai fikk Step Up med Ne-Yo og Naya Rivera grønt lys til sesong 3 (Starz)

Serien er basert på filmene med samme navn.

I Step Up er Naya tilbake på skolen, men nå i rollen som læreren Collete Jones.

I 2017 spilte hun i komedien Mad Families med Tiffany Haddish, Charlie Sheen og Leah Remini.

Naya Rivera R.I.P. (Instagram/nayarivera)

Naya Rivera R.I.P. (Instagram/nayarivera)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer