Hopp til hovedinnhold
HEATH LEDGER SOM ROBBIE I I'M NOT THERE (SCANBOX ENTERTAINMENT)

Heath Ledgers siste film er ferdig

De som syns Heath Ledgers innsats som The Joker i The Dark Knight er skuffende, har lite troverdighet. Heldigvis for hypen er de fleste imponert, og ironisk nok har skuespilleren aldri vært så populær. Selvsagt ironisk ettersom han døde i vinter, kun 28 år gammel.

Da han gikk bort, spilte han inn The Imaginarium Of Doctor Parnassus, som handler om en reisende teatergruppe med overnaturlige evner som lar publikum velge mellom hyggelige eller onde opplevelser. Men eventyrfilmen ble ikke ferdig før han døde.

Den snodige, anerkjente regissøren Terry Gilliam, som har blant andre Fear And Loathing In Las Vegas, The Fisher King og Brazil på samvittigheten, endte opp med følgende plan (i samarbeid med Ledgers familie):
– Vi lar tre andre skuespillere gjør ferdig scenene til Heath.

DETTE FØRSTE BILDET FRA HEATHS SISTE FILM KOM DENNE UKEN (DAVIS-FILM/LIONS GATE)

Valget falt på Johnny Depp, Colin Farrell og Jude Law. Regissøren og skuespillerens nærmeste var enige i at dette var den beste måten å få vist Ledgers siste film.
Innspillingen er nå ferdig, og The Imaginarium Of Doctor Parnassus får premiere til neste år. Verne Troyer alias Mini Me og Tow Waits er også med i filmen.

Depp, Farrell og Law donerte sine honnorar til Heath Ledgers datter Matilda Rose, som han fikk med skuespilleren Michelle Williams i 2005.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer