Hopp til hovedinnhold
Hugh Grant og Nicole Kidman i The Undoing (HBO Max)

The Undoing: Blir dette HBO sin neste Big Little Lies?

The Undoing blir årets snakkisserie – hvis HBO får viljen sin.

Kanalen ser ut til å servere oss rikelig med kvalitet også i 2020.

Å spille i en skikkelig god serie har vist seg å være et lurt karrieretrekk for mang en skuespiller som hovedsakelig har gjort filmer tidligere.

Big Little Lies ga oss det kanskje aller største stjernegalleriet med Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Alexander Skarsgård, Adam Scott, Zoë Kravitz og Meryl Streep.

Nå er Nicole Kidman snart aktuell i nok en HBO-serie, også denne gangen med en veteran som motspiller.

I The Undoing spiller Moulin Rouge-stjernen mot britiske Hugh Grant, mest kjent for romantiske komedier som Love Actually, Bridget Jones’ Diary, Notting Hill og About a Boy (Gutter er gutter).

Miniserien The Undoing er basert på romanen You Should Have Known av Jean Hanff Korelitz, og følger ekteparet Grace og Jonathan Fraser.

Grace (Nicole Kidman) har skapt drømmelivet i New York. Hun er en suksessrik terapeut som som skal gi ut sin første bok, hun har en hengiven mann (Hugh Grant), og en sønn som går på eliteskole i NYC.

Så rakner alt.

Like før bokslippet skjer det et voldelig dødsfall. Ektemannen Jonathan er borte vekk, og Grace oppdager at ingenting er som hun trodde.

Fortsetter nedenfor

Lovende cast: Hugh Grant og Nicole Kidman som ektepar (HBO)

I tillegg til Nicole Kidman og Hugh Grant ser vi også Donald Sutherland (President Snow i The Hunger Games), Lily Rabe fra American Horror Story og 14 år gamle Noah Jupe (Marcus Abbott i A Quiet Place).

Italienske Matilda De Angelis som Elena Alves i The Undoing (HBO)

Italienske Matilda De Angelis som Elena Alves i The Undoing (HBO)

The Undoing har med den italienske skuespilleren og artisten Matilda De Angelis (Netflix-filmen Rose Island) – i sin første amerikanske produksjon – i rollen som mystiske Elena Alves.

Kvalitetstegn af

Danske Susanne Bier (Etter bryllupet, I en bedre verden) regisserer alle episodene.

59-åringens filmer har vunnet både Oscar-, Emmy- og Golden Globe-vinner, og ble den første kvinnen til å vinne sistnevnte pris i regi-kategorien.

Manusforfatter David E. Kelley står blant annet bak suksesser som Ally McBeal, Chicago Hope, The Practice og nevnte Big Little Lies.

Varm opp med teaser-traileren:

Premiere i mai.

Se også: Robert Pattinsons nye film er sykere enn Twilight

Nyeste saker fra 730.no

Les mer