Hopp til hovedinnhold

HBO x Louis C.K. med alene(hu)mor

SIDEN ET DØMMENDE BLIKK TIL EN SLITEN ALENEMOR ALLTID HJELPER PÅ SITUASJONEN (HBO NORDIC)

Med så sterkt press på å holde seg ung og vakker i mediabransjen er det ikke enkelt å opprettholde en filmkarriere ved passerte 30 – spesielt i Los Angeles – og ekstra spesielt som kvinne.


Sam (Pamela Adlon,
Californication, Say Anything, 9 Full Moons) er et kroneksempel på nettopp dette i Better Things, bare at hun i tillegg er i 50-årene og er alenemor til tre døtre i hver deres håpløse alder mens hun kjemper for nye roller. Serien er basert på Adlons virkelige liv (selvsagt med litt tweaking) og er produsert av både sistnevnte og Louis C.K. (som i 2009 kom med Louie, en serie som også halvveis baserer seg på hans liv).

Fortsetter nedenfor


NÅR ALT DU TRENGER ER RUTEPAPIR (HBO NORDIC)

Det er en ærlig, direkte og rappkjeftet serie – men med Pamela i hovedsetet slår det jo ikke feil.

Ved hennes side spilles døtrene av Hannah Alligood (Paper Towns, Miracles from Heaven, Allegiant), Olivia Edward (Crazy Ex-Girlfriend, The Mysteries of Laura, Unbreakable Kimmy Schmidt) og Mikey Madison (Liza, Liza, Skies Are Grey som kommer i 2017, Bound for Greatness, Pani’s Box), mens Celia Imrie (Bridget Jones 1, 2 og 3, Highlander, Star Wars: Episode I) gjør rollen som Sams prateglade mor.

Better Things premierte på FX 8. september, er nå tilgjengelig hos HBO og har kjapt blitt tatt inn i varmen hos seere. Los Angeles Times føler alt føles levd og ekte, noe St. Louis Post-Dispatch er enige i.

Better Things handler virkelig om forholdet mellom mødre og døtre; gripende, frustrerende, menneskelig og morsomt. De er best til å fortelle denne historien, skryter avisen.


Herfra blir det 3,33 av 5 klapp (via det strenge klappometeret).
Ta en titt på
Better Things sin trailer før du hopper videre til HBO for resten:Se også: HBOs Westworld: Tusenfryd, go home!

Les mer