Hopp til hovedinnhold
(E!/HBO NORDIC)

HBO-tips: Arrangert ekteskap à la Hollywood

(E!/HBO NORDIC)

 

Vi har vel alle nistirret på plakatene hengende på veggen og drømt oss bort til et scenario der en Hollywood-stjerne tilfeldigvis legger merke til oss, forelsker seg og tar oss med på nye eventyr?


I HBO Nordics
ferske The Arrangement er det ikke HELT sånn ting plutselig skjedde for Megan Morrison (Christine Evangelista, The Intern, The Walking Dead), men plutselig sitter hun der med en slags kjærlighets-kontrakt på 10 millioner dollar.


For når superstjernen Kyle West (nei, ikke det ikke-eksisterende (?) tredjebarnet til Kim og Kanye) (Josh Henderson,
Dallas, The Girl Next Door, Desperate Housewives
) forelsker seg i deg, kan du vel forvente at merkevaren hans avhenger av en kontrakt etter to dager bekjentskap *oppned smilefjes-emoji*.

Fortsetter nedenfor.

john ritter
Det skal sies at han akkurat ble forlatt ved alteret, og Wests team ønsker å ta sine forhåndsregler ekstra seriøst.

The Arrangement handler egentlig om Morrison, som først jobber som servitør og drømmer om å bli skuespiller(inne). Kyle får hun altså møte på grunn av en audition hun selv tror gikk åt skogen.

Den Jonathan Abrahams-produserte (
Mad Men, Moonlight Serenade, Perception) HBO-serien premierte nå nylig 5. mars hos E!, og har foruten Evangelista og Henderson blant andre Michael Vartan (Alias, Never Been Kissed, Monster in Law) og Lexa Doig (Andromeda, Jason X, Continuum) foran kamera.

Fortsetter nedenfor.

(
E!/HBO NORDIC)
Foreløpig har vi bare sett første episode, siden HBO tar det tilbake til gamledager for tiden og slipper kun én episode i uka *tre oppned smilefjes-emojis*. En fristes likevel til å se videre, da en ikke kan gjøre noe annet enn å lure på om denne rikholdige avtalen kan fungere.

La oss gjenta: De hadde kjent hverandre i to dager før kontrakten kom på bordet. En skjønner likevel etter kun førsteepisoden at det ligger litt hemmeligheter under overflaten.

Fortsetter nedenfor en GIF som representerer overflater.

josh
På grunn av seriens unge alder er det ikke så alt for mange kommentarer å hente på det vide vev, men hele 12 brukere har fått The Arrangement til å ligge på 100 % hos Rotten Tomatoes. (Blant kritikere har serien 70 % tommel opp.) 

Det kan jo hende det bare er skuespillerne som har presset noen knapper, men hos Variety er det ikke alt for mye misnøye heller:

– Kanskje er det unødvendig å påminne vårt publikum om B-film-thrillere midt i det som ellers er en forhandling mellom flere rike og voksne. Men den dvelende smaken av frykt gjør
The Arrangement til en mørk og deilig fantasi, en som får oss til å føle oss som spioner selv om den forteller en historie via manus, skriver avisen.

Her er i alle fall trailer på
serien du finner hos

HBO Nordic, serien noen folk mener er basert på ekteskapet mellom Katie Holmes og Tom Cruise:Se også: Serietips: Kåt engelskmann i LA

Les mer