Hopp til hovedinnhold
Euphoria season 3 2026 zendaya rue bennett 730no
Zendaya på visning av Euphoria sesong 2 på Goya Studios i Los Angeles i januar 2022 (Jeff Kravitz/FilmMagic/HBO)

Euphoria sesong 3 kommer i 2025 ifølge HBO

HBO-sjefen Casey Bloys oppdaterer om Euphoria sesong 3.

OPPDATERT 2. november: 2024 kan bli tamt for serier og filmer (stakkars kinoene), ettersom mange av de største titlene er utsatt i lang tid. I sommer ble det annonsert at Euphoria sesong 3 ikke kommer før i 2026. På et pressearrangement i kveld sier HBO-sjefen Casey Bloys at dette er feil. Sam Levinson-serien med Zendaya skal være klar i 2025.

Det samme gjelder The White Lotus sesong 3, The Last of Us sesong 2 og It-serien Welcome to Derry.

Vi har ikke fått noe informasjon om den nye Euphoria-sesongen, men Sam beskriver den som «film noir». Det betyr trolig at det blir en dyster og dunkel runde.

Apropos Sam Levinson: Dårlige nyheter for The Idol sesong 2.

Drake, Sam Levinson og Zendaya på premieren til Euphoria i The Cinerama Dome i Los Angeles (Kevin Winter/Getty)
Euphoria-co-produsent Drake, serieskaper Sam Levinson og Zendaya på premieren til Euphoria i The Cinerama Dome i Los Angeles (Kevin Winter/Getty)

Euphoria sesong 3 forsinkes igjen. Streiken får tommelen ned fra Disney CEO Bob Iger.

OPPDATERT 13. juli: Euphoria er en av de mest sette HBO-seriene. Og serien som trekker flest unge abonnenter til HBO. (Eller Max – som streameren nå heter i USA og snart i Norge.) Zendaya-showet blir altså ikke kansellert. Men fordi Sam Levinson måtte filme The Idol to ganger – og grunnet krangelen med Amy Seimetz – og fordi det er manusforfatterstreik i Hollywood via WGA – får Euphoria sesong 3 nå trolig ikke premiere før i 2026.

SAG, som representerer 160 000 skuespillere fra hele verdenen, skal også gå ut i streik ifølge CNN. I løpet av Hollywoods historie har det tidligere kun skjedd én gang at skuespillere streiker.

Walt Disney CEO Bob Iger, som i 2021 tjente 456 millioner kroner, kaller streiken «veldig forstyrrende» og mener at kravene «ikke er realistiske».

Euphoria season 3 2026 zendaya rue bennett 730no
Disney CEO Bob Iger (Walt Disney Company)

– Dette er veldig urovekkende for meg. Vi har snakket om forstyrrende krefter på for denne businessen og alle utfordringene vi står overfor, sier Bob Iger til CNBC. – Dette er den verste tiden noensinne for en slik forstyrrelse. Jeg forstår enhver arbeidsorganisasjons ønske om å jobbe på vegne av medlemmene for å få mest mulig kompensasjon og bli kompensert rettferdig basert på verdien de leverer. Vi klarte, som bransje, å forhandle frem en veldig god avtale med Directors Guild som gjenspeiler verdien som direktørene bidrar med til denne flotte virksomheten. Vi ønsket å gjøre det samme med forfatterne, og vi vil gjerne gjøre det samme med skuespillerne. Det nivået av forventninger de har er bare ikke realistisk. Og de legger til utfordringene som denne virksomheten allerede står overfor, og det er ærlig talt veldig forstyrrende.


Se også: Emmy 2023-nominasjonene er klare! Gjett hvorfor Euphoria får null nominasjoner?


euphoria sesong 3 year 2028 Zendaya Sam Levinson Euphoria Rue 730no
Zendaya og Euphoria-manusforfatter/regissør Sam Levinson (Monica Schipper/Getty)

Kontroversene rundt Sam Levinson-serien The Idol har ført til spekulasjoner om hvorvidt dette kan få konsekvenser for suksesserien hans Euphoria. Ordet på gata er nemlig at HBO er svært misfornøyde med at regissøren ikke opprettholder protokoller på settet til noen av seriene.

De lø(se) spekulasjonene publiseres blant annet av DEUXMOI.

«I podcasten din nevner du ryktene om at Euphoria blir kansellert – det er 100 % sant. Også, Sam Levinson og en av hans produsenter er i trøbbel hos HBO/Warner Bros. for å bryte flere protokoller mens de jobbet på Euphoria og The Idol

«Ledelsen hos HBO har visst om det en stund og brydde seg ikke fordi seriene hans tjente masse penger, men nå bruker de det som en unnskyldning for å bryte med ham», lyder tipset DEUXIMOI får tilsendt.

Premieren til Euphoria sesong 3 har også blitt flyttet lengre frem i tid flere ganger.

Blant annet på grunn av streiken blant manusforfatterne i Hollywood, som skaper forsinkelser. Samtidig som Sam Levinson og skuespillerne også har hatt hendene fulle med andre serier og filmer.

Sydney Sweeney er aktuell med filmen Reality for HBO – basert på en sann historie, så vel som sin R-rated romkom Anyone But You med Glen Powell.

euphoria sesong 3 cassie howard sydney sweeney i have never ever been happier
Sydney Sweeney-sommer (Instagram/sydneysweeney)

Mens Hunter Schafer er klar med The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes.

Zendaya har blant annet filmet Challengers og Dune: Part Two. Når det gjelder sistnevnte har det også oppstått spekulasjoner om stjernen har lyst å gå videre fra Euphoria.

zendaya challengers Tashi Donaldson triangle red ban trailer Mike Faist josh oconnor red band trailer 2
Før Zendaya blir å se i Euphoria sesong 3 og Dune: Part Two får vi se henne holde på med trekant og tennis i Challengers (MGM)

Heldigvis kan Euphoria-fansen ta det helt med ro.

Selv om ventetiden kanskje ikke blir noe kortere. En talsperson fra HBO kan nemlig fortelle til The Messenger at ryktene er 100 prosent falske.

Med andre ord har ikke kontroversene rundt The Idol noe innvirkning på hans prisvinnende og kritikerroste high school-serie.

Det man dog kan spekulere i er om fortsettelsen blir like bra nå som sesong 3 visstnok byr på et langt tidshopp frem i tid.

Se også: – Det er snakk om at den finner sted omtrent fem år frem i tid

Nyeste saker fra 730.no

Les mer