Hopp til hovedinnhold
hacks season 3 Asap Rocky Amina Muaddi Rihanna
Hacks: Den unge komikeren får kjørt seg som den legendariske komikerens hjelper (HBO Max)

Hacks sesong 2 – HBO Max slipper første teaser

Hacks sesong 2 er straks her.


OPPDATERT 16. juni: I kveld annonserer HBO Max at de gir grønt lys til Hacks sesong 3. Den andre sesongen av dramedien avsluttet for to uker siden, og ble møtt med like bra anmeldelser som den første. (Begge har 100 % positive anmeldelser ifølge Rotten Tomatoes.) – Vi gratulerer Hacks’ ekstraordinære, begavede produsenter og rollebesetning, sier Sarah Aubrey, leder for originalt innhold hos HBO Max. – Vi er overlykkelige over publikums og pressens respons på den nye sesongen, og glade for å gi seerne mer av denne nydelige, morsomme, rørende serien, avslutter hun. Se trailer for sesong 2 og les mer nedenfor.


Fjorårets beste nye komedieserie hos HBO Max fortsetter. I Hacks sesong 1 treffer vi Ava Daniels (Hannah Einbinder); en aspirerende komiker som blir kansellert på Twitter. Manageren til Ava anbefaler henne å ligge lavt, og hun sier ja til å skrive for den legendariske komikeren Deborah Vance (Jean Smart). Som også er klienten til Avas manager.

Deborah har lukrativt stand-up-residens i Las Vegas, men er i ferd med å stagnere. Selv er ikke stolte Deb helt enig i at hun trenger hjelp, og nykommeren og veteranen får raskt et turbulent forhold.

Samtidig som de også får et unikt bånd som er med å forandre livene deres.

(Hacks er mye bedre enn den høres ut her! Sverger.)

hacks season 3 Asap Rocky Amina Muaddi Rihanna

Hannah Einbinder som Ava Daniels, dronning Jean Smart som Deborah Vance (HBO Max)

Første sesong av dramedien fikk 15 Emmy-nominasjoner, inkludert nominasjoner til både Hannah og 70-åringen Jean Smart. Sistnevnte vant.

I Hacks sesong 2 skal Ava og Deb ut på road-trip for å teste nytt materiale på mindre stand-up-klubber.

Den kliss nye teasere røper ikke mye av handlingen, men indikerer at nye Hacks får en innholdsrik sesong.

Sniktitt på sesong 2 nedenfor.

https://www.youtube.com/watch?v=E_vejwSYhpk

Carl Clemons-Hopkins, som har rollen som Debs business-sjef Marcus, ble også Emmy-nominert.

Kjæresten til Ava spilles av chilenske Lorenza Izzo. Hun har blant annet Quentin Tarantino-filmen Once Upon a Time in Hollywood på CV-en.

730.no anmelder Once Upon a Time in Hollywood

Du kan se traileren til Hacks sesong 1 nedenfor.

Breialt fact: Jean Smart ble samtidig også Emmy-nominert for rollen sin i HBO-serien Mare of Easttown, hvor hun spiller den karakteristiske moren til hovedrolleinnehaver Kate Winslet. Jean har tidligere blitt Emmy-nominert for Fargo og Watchmen.

Årets beste nye krimdramaserie ifølge 730.no

Fun fact: Paul W. Downs, som spiller agenten deres Jimmy LuSaque, er serieskaperen til Hacks. Sammen med Lucia Aniello og Jen Statsky.

Trist fact: Ektemannen til Jean, som hun giftet seg med i 1987, døde på slutten av innspillingen av Hacks sesong 1. Men hun gjennomførte altså filmingen av den morsomme serien. Selv en begravelse-scene.

Les også:

Severance er årets beste nye TV-serie: Spoiler-fri anmeldelse

Les mer