Hopp til hovedinnhold
(HBO NORDIC)

HBO-serie: Lovløs og jobbløs i Las Vegas

(HBO NORDIC)

Det er ikke uvanlig at utdøende (beklager, men c’est la vie) stjerner prøver å finne seg nye smutthull inn i rampelyset.


For hva skal en leve av om ingen lengre ønsker deg i rollelista av neste film, eller du er nær ved å takke ja til en urliten festival langt ute på en knaus som ber deg opptre i bytte mot en brusflaske?

Fortsetter nedenfor.

Showtime milkshake carmen dice andrew dice clay
«FØRSTE STEG I PROSESSEN ER Å INNSE»


Andrew Dice Clay (Blue Jasmine, Pretty in Pink) spiller seg selv i HBO Nordics
Dice, en semi-biografisk serie som premierte på Showtime i april. Slike halvveis ekte produksjoner er jo forsåvidt ganske lurt? Ikke bare oppnås mer oppmerksomhet fra de som var fans under glansdagene, men den yngre garde som aldri har hørt navnet tidligere vet nå hvem vedkommende er. Dobbel-win!

Minuset er at en i all offentlighet og med kamera tilstede må tilstå at karrieren er på hell. Dette konseptet er ikke Mr.
Dice alene med å lage TV av. Både Maria Bramford i Lady Dynamite og Pamela Adlons rolle i Better Things kjører samme oppskrift – med deres egen vri selvsagt.

Dice viser ikke bare Andrew, men med på følget har vi «kona» Carmen (Natasha Leggero, He’s just not that into you, Neighbors, The Do-Over) og kompisen Milkshake (spilt av Kevin Corrigan, The Get Down, The Mentalist, The Dictator).

At det er gøyere å se denne typen serie om en har peiling på hvem hovedpersonen er er nok et faktum. En tar referansene og ler helt sikkert av mer, men når Adrien Brody (
The Grand Budapest Hotel, The Pianist, King Kong) dukker opp som «seg selv» blir alt liksom greit likevel.

Fortsetter nedenfor.

Showtime lol dice adrien brody andrew dice clay
ALT BLIR BEDRE MED ADRIEN BRODY?
Til tross for at det i september kom klarsignal om en sesong 2, er Washington Post heller lunkne. De mener
Dice halvveis prøver å herme etter Curb Your Enthusiasm med et hint av Louis C.K. sin eksistensielle fortvilelse i Louie, noe som i grunnen var godt at noen sa. Hilsen konfliktsky.

Dette er ikke serien som havner på listen over de vi vil anbefale med det første, men den er faktisk litt festlig i sin håpløshet. Lokalisert i Las Vegas er Andrew
Dice Clay klar for hvert show som måtte dukke opp, men mellom de sjeldne gigs-ene er han også alltid rett rundt hjørnet til trøbbel.

Angående terningkast, eller Dice om du vil (hehe!) er vi geme med veteranen og gir den Scot Armstrong-skapte (Hangover 2, Old School) saken her en 4-er.

Sjekk ut traileren og klikk deg inn på HBO om du lot deg friste:

Se også:
Serietips: Livet på Upper East Side

Les mer