HBO kansellerer Boardwalk Empire

10. jan 2014 kl. 00:00
STEVE BUSCEMI SOM NUCKY, LENA DUNHAM SOM HANNA, PETER DINKLAGE SOM TYRION LANNISTER (HBO)

STEVE BUSCEMI SOM NUCKY, LENA DUNHAM SOM HANNA, PETER DINKLAGE SOM TYRION LANNISTER (HBO)

Til høsten starter den femte sesongen av Boardwalk Empire, men til tross for kontinuerlig høye seertall for serien, så annonserte HBO i natt at de kansellerer showet.

– Vi gleder oss til å starte den femte sesongen av Boardwalk Empire. Etter mange diskusjoner med mitt kreative team og HBO så har vi bestemt oss for å legge ned serien som har gått så bra, og vi ser frem til en mektig og spennende slutt, sier HBOs programsjef Michael Lombardo difust.

Serien, skapt av Terence Winter (The Sopranos), vant Golden Globe for årets beste drama i 2011.

I natt røpet HBO også at de starter sesong 4 av Game of Thrones natt til 7. april norsk tid (og senere samme dag i Norge), én uke senere enn premieren på forrige sesong. Dette trolig for å slippe å knive med AMC-serien The Walking Dead, som starter 9. februar og ender 30. mars, skriver Variety.


Den første traileren til neste GoT-sesong vises natt til mandag norsk tid, rett før premieren til True Detective med
Matthew McConaughey og Woody Harrelson
.

6. april slipper HBO også piloten til komiserien Silicon Valley, laget av Mike Judge (Beavis and Butt-head, King of the Hill, råbra Office Space), sesongstarten til Julia Louis-Dreyfus’ Veep og dokumentarserien Vice, med Shane Smith fra bladet Vice og CNN-journalist Fareed Zakaria, produsert av den venstreorienterte skjemtegauken Bill Maher.

Til tross for at Girls‘ sesong 3 ikke starter før natt til 13. januar (senere i Norge samme dag), forteller HBO også at de har gitt grønt lys til sesong 4.

På spørsmål om hovedrolleinnehaver og serieskaper Lena Dunham kommer til å fortsette å kle av seg i Girls, så svarer hun ja.

– Nakenhet er et realistisk uttrykk for hvordan det er å være i live.
 
For å lese mer om disse tre seriene, klikk her: