Hayden vil også være sanghelt

5. jul 2008 kl. 00:00
HAYDEN PANETTIERE ALIAS CLAIRE HAR LYST TIL Å ROCKE MIKROFONEN (NBC/NRK)

HAYDEN PANETTIERE ALIAS CLAIRE HAR LYST TIL Å ROCKE MIKROFONEN (NBC/NRK)

Selv om hun bare er 18 år gammel, nøyer ikke skuespilleren Hayden Panettiere seg med å være den overnaturlige fantastiske Texas-cheerleaderen Claire Bennet i NRK-eventyrserien Heroes, New York-piken har fått musikkontrakt og spiller nå inn sitt debutalbum.

Første smakebit blir singelen “Wake Up Call”, som kommer i salg i august.Hayden lar deg høre tre nye låter her.

Blondinen, som fort har fått navnet sitt på listen etter de mest søkte på nettet, sa til radiostasjonen Q105 at hun ikke helt vet hvilken sjanger albumet passer i, ettersom hun blander pop, rock, hip-hop og reggae, men hun forteller at (popstjernen) Natasha Bedingfield er en av hennes personlige favoritter.
(CANDIE’S)

Den opprinnelige planen til Hayden og hennes nye musikkhjem Hollywood Records var å gi ut platen allerede denne sommeren, men prosjektet har blitt utsatt til vinteren. Samtidig som debutalbumet lanseres, blir tenåringen aktuell sammen med Lauren London i komedien I Love You Beth Cooper.

Lettvekter sang/skuespiller-kombinasjonen til Hayden kan i seg selv sammenlignes med Hillary Duffs karriere, og nå blir den ennå mer lik: Som drahjelp til sin debutsingel “Wake Up Call”, har Heroes-stjernen i følge Billboard alliert seg med klesmerket Candie’s, som betaler både produksjonskostnadene til låten og musikkvideoen, samt at de bruker sangen i en TV-reklame og Hayden i en kampanje i en rekke blader.


Hillary Duff gjorde det samme for to år siden med “Wake Up”, en låt med en ikke helt ulik tittel.(CANDIE’S)

Klesmerket har tidligere samarbeidet med Fergie, Ciara, Destiny’s Child, Ashanti, Dixie Chicks og Ashlee Simpson.

Kanskje det var frøken Panettieres cheerleaderfilm Bring It On: All Or Nothing fra 2006, med Beyoncés lillesøster Solange Knowles og Rihanna, som gav henne rollen i Heroes.


Klipp av Hayden for to år siden:

Bildet nedenfor er fra filmen: En 16 år gammel Hayden vs. en 19 år gammel Beyonce-søster.

(UNIVERSAL PICTURES)