Hopp til hovedinnhold
SNUFS (HBO)

Hasta la vista, Entourage

Uten sammenlikning for øvrig ble søndag 11. september 2011 også en merkedag i Hollywood, da den aller siste episoden av kjekkasserien Entourage (sesong 8), nummer 96 totalt, gikk på lufta. Siden juli 2004 har vi hengt rundt med Vince og hans mer eller mindre sjarmerende pussy posse, men nå er det altså slutt. Og selv om det ble en ikke så rent lite happy ending, ble det også en tårevåt farvel for mang en trofast fan over atlanteren.

Vi skal ikke røpe hva som skjer helt til slutt, til tross for at det hverken var særlig smart eller overraskende. La oss bare si at relativt mange i den med tiden aldrende partygjengen endelig fant «meningen med livet» (selv om det kanskje gikk litt vel fort for Vince når han først fant den).

Et par stikkord fra verdens siste sesong av Entourage:

  • Vinnie flasher falsk penis rett i fleisen på oss.
  • Johnny Drama har om mulig enda dårligere stil enn før.
  • Komiker Jonah Hill har smittet Turtle med slankesyken.
  • Eric «E.» Murphy har draget på verdens vakreste vordende mødre og stemødre.
  • Alle menn som sliter med kjærligheten anlegger skjegg.
  • Ari er gull (som alltid). Hva med en egen serie?
  • Antall nedlastninger av Led Zeppelins «Going to California» kommer i dag til å peake på amerikanske iTunes.

Fortsetter nedenfor oversikten over hvor mye penger Vince har tjent i Hollywood:


Fact: Filmen Entourage har planlagt premiere i 2013. Håper den blir bedre enn Sex & singelliv på kino.

Fashion fact: Superstylist Rachel Zoe gjør en fasjonabel cameo-opptreden i smykkebutikken i siste episode.

Litt fun fact: Andrew Dice Clay, som spiller den opprørske apemakkeren til Johnny Drama i den fiktive serien Johnny Bananas, er semilegendarisk fordi han spilte selveste Ford Fairlane i kultfilmen med samme navn fra 1990. Hos IMDb står Dice Clay også listet med rollen som «Solider Who Crashes Into Chicken Coup» i M*A*S*H (1982).

Se også: Vince i Entourage vs. Eminem (video)

Fortsetter nedenfor farvelsnutten:


Fun fact: The Real World-stjernen Johnny Devenanzio, for MTV-fans bedre kjent som Johnny Bananas gikk fullstendig bananas ble fly forbanna da Entourage misbrukte artistnavnet hans via den nevnte fleibete apekatt-serien, og truet serieskaperne med søksmål. Dette satte en effektiv stopper for alle planer om å utvikle tulleshowet Johnny Bananas til en virkelig animasjonsserie. Kevin Dillon (som spiller Johnny Drama, som igjen spiller Johnny Bananas) blir i høst uansett å se i CBS-serien How to Be a Gentleman.

Les mer