Hopp til hovedinnhold
NÅR NOEN FORTELLER DEG AT DE ELSKER STRESS (KINDA SORTA)

Hasta: – Før så laget jeg musikk for meg selv, nå lager jeg musikk for alle

NÅR NOEN FORTELLER DEG AT DE ELSKER STRESS (KINDA SORTA)

I dag slipper Thomas Wesenlund Wahl alias Hasta det første sporet fra det som skal være hans siste EP som Hasta. Men forhåpentligvis ikke hans siste verk som artist!!!! 

Vakre «More» er et samarbeid mellom Porsgrunn-produsenten og den australske låtskriveren og sangeren Vanessa Elisha.

EP-en END kommer 26. oktober. 

Hør den ferske singelen her: 

Hei Hasta! Hvordan går det? 

– Hei 730! Du det går både opp og ned for tiden, det å skulle jobbe med musikk og å ha en vanlig jobb ved siden er ikke alltid en dans på roser, spesielt etter at jeg flyttet til Oslo. Men jeg elsker å leve i stress, og får gjort mest arbeid da. Ellers så går det jo veldig bra! Skal bli utrolig digg å få gitt ut musikk igjen etter ett års tid med stillhet. Ikke minst gleder jeg meg veldig til å slippe låter for de som har støttet meg opp igjennom helt siden jeg startet Hasta-prosjektet. ❤️
Du har med deg en vokalist denne gangen. Hvordan bestemmer du deg for om en låt skal være rent instrumental eller ei? 

– Jeg sitter jo forsåvidt alltid på en god del instrumentaler for tiden, så det jeg liker å gjøre er å sende dem til personer som kan skrive og synge og evt få dem til å legge vokal på en av instrumentalene, jeg sparer opp og venter til det kommer noe som passer seg i studiosessions f.eks. Det er ingen konkret fasit her.
Hvem er Vanessa Elisha?

– Vanessa Elisha er ei dame fra Australia med en utrolig fin og sår stemme, elsker at hun tok seg tid til å spille inn for meg, følelsen i stemmen hennes er helt unik!
Hvordan vil du beskrive «More»? 

– For meg er «More» harmoniene, de myke litt breakete trommene sammen med den dype bassen, men også den utrolig fine stemmen til Vanessa! Kjærlighet rett og slett. 

Hva skiller nye Hasta og gamle Hasta?

– Jeg vil si at den nye Hasta ikke er redd lenger, det har skjedd så mye sprøtt allerede og har tatt med meg masse lærdom opp igjennom tiden som ung produsent. Før så laget jeg musikk for meg selv, nå lager jeg musikk for alle.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer