Hopp til hovedinnhold
HEI HASTA (KRISTIAN IVANOV/MANDELBAUM/UNIVERSAL)

Hasta (20): – Denne er for alle produsenter som sitter fast i kjellerleiligheten sin

HEI HASTA (KRISTIAN IVANOV/MANDELBAUM/UNIVERSAL)

Hurra for Hasta!

Porsgrunn-produsenten (som egentlig heter Thomas Wesenlund Wahl) er endelig tilbake med en rykende fersk EP – hør nedenfor. 

Etter å ha isolert seg med musikken i foreldrenes kjeller er 20-åringen i dag klar med tre nye låter. 

Telemarkingen forteller at han blir inspirert av både jazz og norsk black metal, noe som resulterer i en kompleks sound. (Men slapp av, det lyder verken som jazz eller norsk black metal.) 

Dette er kanskje første gang jeg har nytt min egen musikk. Denne EP-en er for alle produsenter som sitter fast i kjellerleiligheten sin og lager musikk som ingen kommer til å høre, for produsenter som ikke er «radiovennlige». Du er kanskje isolert, og du kommer kanskje fra en liten by hvor det ikke er noe musikalsk miljø til å jobbe eller vokse i, og jeg personlig synes det er veldig vanskelig å nå ut til andre. Men du må fortelle deg selv at du ikke kan gi opp, fordi musikk er alt. Det er dette hva EP-en handler om, forteller Hasta klokt. 

Høyaktuell fun fact: Hasta er co-produsent på Cezinandos «Håper du har plass» sammen med Ole Torjus fra Rytmeklubben. Musikkvideoen kom for øvrig i dag

 
Hør på låtene mens du leser hva Hasta forteller 730 om EP-en – spor for spor. 


(KRISTIAN IVANOV/MANDELBAUM/UNIVERSAL)

«Your Love»
– «Your Love» er definitivt den hardere og mer aggressive låta på EP’en og har en uplifting avslutning.

Hør her: 


«Need»
– Need er en melankolsk ambient låt med litt weird gitar sampling og mye bass; som jeg føler er hovedpulsåra til EP’en – Det er en ganske simpel låt, men det kommer mye følelser ut av den.
Hør her:  


«Us»
– Us kan fungere som en slags klubblåt, men det kan også være en melodiøs tastemaker av hva man kan forvente av senere låter i Hasta-universet. 
Hør her:  
Se også: Hasta brekker ned sin botaniske EP 
🌸

Nyeste saker fra 730.no

Les mer