Hopp til hovedinnhold

Sex, drugs & rock n’ roll: Harry Styles åpner opp i nytt intervju

Rolling Stone er ofte stedet artister går for å tøffe seg litt.

I vinter fortalte Shawn Mendes at han røyker weed, og hva han tenker om ryktene rundt sin egen legning.

Denne gangen er det Harry Styles sin tur.

Shawn innrømmer at spekulasjoner om at han skal være homofil har gjort ham stressa (han avkrefter det), mens Harry tar det med knusende ro. 

Den tidligere One Direction-superstjernen har bare vært i offentlig kjente forhold med kvinner, men har også fått stempel som både homofil, bifil og panfil av fans.

I Rolling Stone vil briten verken bekrefte eller avkrefte noe som helst, men han forklarer hvorfor han stadig veiver med regnueflagget på konserter, i tillegg til å støtte «Black Lives Matter»-bevegelsen.

– Jeg vil at folk skal føle seg komfortabel med å være den de vil være. På en konsert kan du kanskje ha et øyeblikk hvor du vet at du ikke er alene, sier Harry til Rolling Stone.

– Jeg er klar over at jeg som hvit mann ikke går gjennom det samme som mange av de som kommer til konsertene mine. Jeg kan ikke si at jeg vet hvordan det er, fordi det gjør jeg ikke. Jeg prøver bare å få folk til å føle seg inkludert og sett.

Rolling Stone treffer Harry Styles over flere dager, og han legger ikke skjul på at han er tilhenger av sopp med psykedelisk virkning (f.eks. fleinsopp). 

I et Malibu-studio, hvor 25-åringen spilte inn flere låter til sitt kommende, andre studioalbum, forteller han at de inntok mye sopp der.

– Her stod jeg da vi tok sopp og jeg bet av tuppen av tungen min. Så jeg prøvde å synge mens blod fosset ut av munnen min. Så mange gode minner, dette stedet.

View this post on Instagram

#mcm? Nye bilder fra #RollingStone ⚡️

A post shared by 730.no (@730no) on

One Direction skulle egentlig bare ha en pause, men som med de fleste boyband ble bruddet langvarig da alle fikk smaken på livet som soloartist. 

Heldigvis utelukker ikke Harry at han en dag står på scenen igjen med Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne og Zayn Malik – hvis det er det de virkelig vil.

(Sistnevnte turnerer ikke som soloartist da han sliter med angst, men aldri si aldri, red.anm.)

Det er dog musikken han liker nå som gir han aller mest glede.

– Jeg liker å lage musikk på denne måten altfor mye til å se for meg at jeg gjør et fullt bytte igjen, å gå tilbake til å gjøre det [1D, red.anm.] igjen.

– Og jeg tror at hvis vi gikk tilbake til å gjøre ting på samme måte, så ville det uansett ikke blitt det samme.

I det ferske intervjuet innrømmer Harry Styles at det kommende albumet, som han er i ferd med å ferdigstille nå, kommer i kjølevannet av et brudd. 

– Jeg har aldri satt meg ned i et intervju og sagt «så, jeg var i et forhold, og dette skjedde». For meg er musikken stedet hvor det får krysse over. Det er det eneste stedet, merkelig nok, hvor det føles riktig.

Fans kan dermed komme litt nærmere Harry via tekstene på det neste albumet.

– Det handler om å ha sex og å være lei seg.

Se også: Fake news om Harry Styles som Disney-prins

Nyeste saker fra 730.no

Les mer