Hopp til hovedinnhold
VAKRE HARRY I OSLO (LISA BJORHEIM FOR 730)

Harry Styles: – Boikott SeaWorld! (VIDEO)

VAKRE HARRY I OSLO (LISA BJORHEIM FOR 730)

Unge Morrissey? Neida, men Harry Styles ble litt politisk i San Diego denne helgen. Noe som ikke er bare-bare når man spiller i verdens største boyband, og garantert ikke får lov av managementet til å være altfor kontroversiell.

På den første konserten i USA-delen av One Directions verdensturné On The Road Again spurte 21-åringen om publikum liker delfiner, for å så fortsette med en klar oppfordring. 

– Ikke dra til SeaWorld! 

Etterpå sa han noe som kaaan høres ut som «they suck», men ordene fra amatørvideoklipp er vanskelig å tyde.

Bakgrunnen er at California-byen San Diego har en berømt (og kontroversiell) SeaWorld-park, hvor dyrevernere mener dyrene lider for menneskers underholdning. De to andre avdelingene ligger i Orlando, Florida og San Antonio, Texas.

Fortsetter under


Et kort videoklipp av hendelsen ble delt av
Game of Thrones-dronningen Maisie Williams aka Arya Stark, som i en alder av 18 år og tre måneder allerede engasjerer seg sterkt i en rekke politiske saker.

Hun er blant annet dyreverner og feminist, og opptatt av kjønn, urettferdighet og mobbing. <3 

Se Insta-snutt fra San Diego via Game of Thrones-skuespilleren: 

Fortsetter under
 

You heard him ladies and gents. Don’t go to sea world🚨🚨🚨 @harrystyles

En video publisert av @maisie_williamsDet er ikke første gang verken Maisie eller Harry bryr seg om delfiner og andre sjødyr.


I fjor var Styles i et møte med Ric O’Barry’s Dolphin Project, og kort tid etter brukte han en t-skjorte fra organisasjonen foran titusener under en konsert i Miami, Florida. (Samme stat som har svære SeaWorld i Orlando.)


Maisie Williams har rocket tee og snakket ut om saken mange ganger, og for bare noen uker siden hoppet hun i fallskjerm til inntekt for de ville dyrene. 

PS: Lær mer om delfiner og andre hvaler i fangenskap via dokumentarfilmene Blackfish og The Cove


Se også: 
De beste bildene fra 1D i Oslo – bedre enn sitt rykte?

Les mer