Hopp til hovedinnhold
HEISANN? (UNIVERSAL)

Harry Potter forsvarer Lana Del Rey

HEISANN? (UNIVERSAL)

27. januar kommer Lana Del Reys album Born to Die, så det passet bra at helgens Saturday Night Live skulle gjøre New York-jenta til en magisk favoritt for mannen i gata. Det passet ikke like bra at 25-åringen virket så nervøs under den direktesendte sendingen at hun leverte en relativt svak opptreden. Langt unna det hun tidligere har gjort.


I kjølvannet ble den negative ballubaen gedigen, og Lana – som tidligere har fått mye tyn for sitt image, utseende og rike far – har fått kjørt seg grasalt.


Lana del Rey til 730:
– Sextapes? Hahaha… Ikke ennå!

En som ikke har deltatt på dissefesten er Daniel Radcliffe, som var kveldens SNL-vert.

– Det er trist at det virker som om folk vender henne ryggen så fort, sa Harry Potter-skuespilleren til pressen i forbindelse med BAFTA-nominasjonene.

– Det virker som om endel av dette ikke skyldes opptredenen. Hvis du ser hva folk skriver om henne på nettet, om fortiden, familien og private ting som ikke er noen andres business. Reaksjonene på hennes opptreden er ikke i nærheten av å være berettiget.
 
Juliette Lewis: – Lana synger som en 12-åring! (se opptredenen)
 
Sangeren er datteren til den velstående forretningsmannen som blondine) under navnet Lizzy Grant, fulgt av debutalbumet Lana Del Rey aka Lizzy Grant.

Det eneste Lana har twitret etter SNL er i skrivende stund «I love you».
 
Kult.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer