Hopp til hovedinnhold
RI, JEEZY, KELLY & FIF (UNIVERSAL, SONY)

Hard gutt for Rihanna, myk pike for 50 Cent

23. november er endelig 50 Cents Before I Self Destruct i salg, etter å ha blitt utsatt i over et år.

Det er mange grunner til at det har tatt lang tid, det avhenger av hvem man spør, men en av årsakene er at man trenger en hit før man slipper et album. (Iallefall hvis målet er oppmerksomheten til mannen i gata. Ikke minst damene.)

Det er Curtis Jackson nå i ferd med å få via Polow Da Don-produserte, Ne-Yo-gjestende «Baby By Me», en singel som allerede er i rotasjon på norsk radio.

I videoen spiller Kelly Rowland den heldige piken som blir en dollarmillionær ved at 50 gjør henne gravid.

Eller ei? Se selv nedenfor.

Da 730.no snakket med en sprudlende Fif virket det som han gjerne kan tenke seg å henge mer med den tidligere Destiny’s Child-piken.

Les saken: – Hun er nydelig!


Linjen «Have a baby by me baby, be a millionaire (I write the check before the baby comes, who the fuck cares)» er hentet fra 50s 2007-banger «I Get Money». Han sampler altså seg selv.

Fun fact: Det er kanskje ikke så lett å se for det utrente øyet, men Kelly Rowland har silikonpupper. Hun fortalte People at hun ønsket seg større bryster for å kunne fylle ut kjoler og topper på en bedre måte, og gikk fra A til B. «Dobbel D hadde sett rart ut», mener sangeren. (Les mer.)

50 Cents album kommer ikke bare i salg samme dag som Lady Gagas The Fame Monster, Queens-rapperen konkurrerer også med blockbusterdivaen Rihanna og hennes Rated R.

21-åringens første singel «Russian Roulette» følges nå – allerede – opp av Stargate-produserte «Wait Your Turn», skrevet av The-Dream. Sistnevnte har sammen med Tricky Stewart («Umbrella») produsert den litt hardere «Hard», som gjestes av gatebeistet Young Jeezy.

Hva synes vi? Tommelen opp. Men det er litt juks ettersom vi får gåsehud + tårer i øyene + lager grimaser i speilet bare ATL-gutten sier «yeah»:

Ri er i breial form på låten, og kaller seg «the hottest bitch in heels», nesten uten å juge:

– Tougher than a lion / ain’t no need in tryin’ / I live where the sky ends, yup, ya know this

– Never lying, truth telling / that Rihanna reign just won’t let up

LOL @ «where them bloggers at?»

Rihanna: Piggtrådpupper og russisk rulett

Ratingboost: Torsdag viser ABC det første intervjuet Rihanna har gjort etter basketaket i februar.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer