Hopp til hovedinnhold
SHERLOCK TAR SEXY TILBAKE PÅ DEN HARDHENDTE MÅTEN (SANDREW METRONOME)

Hard fleksing fra rar luring

Madonnas tidligere ektemann Guy Ritchie og resten av teamet bak Robert Downey Jr.s tolkning av Arthur Conan Doyles kjente romanfigur, Sherlock Holmes, har stor tro på sin nye film.

De beskriver iallefall prosjektet som et dynamisk portrett hvor den ekstra smarte detektivkonsulenten bruser med kampsportsfjær på nivå med sin hjernekapasitet, for å redde England mot en kultleder.

Ritchie ville først ikke ha den 44 år gamle rehabveteranen i hovedrollen, ettersom han ønsket seg en yngre Holmes, men Downey Jr. mener de passer sammen og at han kler karakteren.

– Jo mer jeg undersøker bøkene, jo mer fantastisk blir det. Holmes er en skikkelig weirdo, fortalte skuespilleren til BBC.

Filmen er produsert av Joel Silver (som debuterte med The Warriors i 1979) og Roberts kone Susan Downey, og har ikke premiere før 26. desember, men den første traileren er allerede klar.

Her får vi smakebiter på Sherlocks slåssferdigheter, intellekt og eksentriske sider:

Britiske Jude Law, som er aktuell sammen med Heath Ledger, har rollen som Sherlocks trofaste hjelper Dr. Watson.

Tidligere har det blitt annonsert at selveste herr Borat også skal spille den fiktive etterforskeren, med Will Ferrel som sin kloke assistent. En film som kan ende opp enda mer gjønete enn Guy Ritchies versjon.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer