Hopp til hovedinnhold
JADEN SMITH I NORSK-REGISSERT GODFILM (COLUMBIA/WALT DISNEY STUDIOS)

Haralds vesle Karate Kid knuste A-Team

Basert på fredagens tall så er The Karate Kid det hotteste på kino i USA, noe som selvfølgelig er ekstremt gunstig for regissør Harald Zwart. Den Jada Pinket- og Will Smith-produserte remaken med sønnen Jaden i hovedrollen spilte inn 18,8 millioner doller på åpningsdagen, mens The A-Team måtte nøye seg med 9,7.

På fjerdeplass, i sin andre uke, er Get Him To The Greek, med P. Diddy, Jonah Hill, Russell Brand, Aziz Ansari, Elisabeth Moss (Mad Men) og Rose Byrne fra Damages).

Se også: Derfor er Jonah livredd Diddy

– Sony har en seriøs Oscar-kandidat på trappene i mange kategorier med The Karate Kid, inkludert beste film, beste regissør, beste manus, foto og musikk, og til og med Jackie Chans birolle, skrev Comingsoon.net i forkant av premieren.

Norgespremiere 13. august.

Fortsetter nedenfor traileren.

Fredrikstad-regissøren starter snutten med en dose humor på flyet over til Kina, og viser så hvordan vesle, skeptiske Dre får kjørt seg i det fremmede landet, og hvordan han manner seg opp (lekkert skutt) via Jackie Chans mentorkarakter før kampen på nesten liv og død, iallefall mye purung ære. Snutten avsluttes med fluerelatert nostalgi i ny vri, mens «You’re the Best» fra 1984-originalen spilles på radioen i bakgrunnen. <3 Perfekt.
Se klipp fra Hilary Swanks glemte The Next Karate Kid her.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer