Hopp til hovedinnhold
HARALD PÅ INNSPILLINGEN AV KARATE KID, SNART MED KEANU REEVES

Harald Zwart lager heftig film med Keanu Reeves

HARALD PÅ INNSPILLINGEN AV KARATE KID, SNART MED KEANU REEVES (COLUMBIA, SUMMIT)

Deadline har fått bekreftet at Harald Zwart skal regissere Keanu Reeves’ Rally Car, produsert av Keanu selv og Stephen Hamel.

Filmen handler om en berømt racerbilsjåfør som ikke vil gi opp sin dalende karriere. Når livet hans starter å rakne privat og profesjonelt, så tvinges han til å bli med i et livsfarlig internasjonalt race gjennom Kina med en ung kinesisk jente som assisterende sjåfør.

Dette er en historie som vil appellere til publikum over hele verden, og vi ser frem til at Harald Zwart tar oss med på en spennende tur, sier Mark Gao, styreleder for filmselskapet Fundamental.

– Prosjektet kommer til å bli action-pakket, fullt av høyoktane biljakter, hjertepumpende eventyr og visuelt blendende locations, legger han til.

Harald har filmet i Kina før. I 2010 laget han The Karate Kid med Jaden Smith, produsert av Will og Jada Pinkett Smith.

Produsenten Stephen Hamel er også aktuell med en annen nordmann: Han produserer kommende Passengers med Jennifer Lawrence og Chris Pratt, regissert av Morten Tyldum. Stephen har tidligere gjort Keanus Henry’s Crime og hans kommende sci-fi-thriller Replicas.

Keanu er snart aktuell mot Elle Fanning i gyseren The Neon Demon, regissert av danske Nicolas Winding Refn.

Før han starter å skyte Rally Car med Fredrikstad-mannen, så gjør han ferdig innspillingen av John Wick 2.

Harald gjør i disse dager ferdig The 12th Man med manusforfatter Petter Skavlan (Kon-Tiki), som handler om den norske krigshelten Jan Baalsruds flukt fra tyskerne.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer