Hopp til hovedinnhold
JADEN SMITH I NORSK-REGISSERT GODFILM (COLUMBIA/WALT DISNEY STUDIOS)

– Harald burde få Oscar for denne

– Sony har en seriøs Oscar-kandidat på trappene i mange kategorier med The Karate Kid, inkludert beste film, beste regissør, beste manus, foto og musikk, og til og med Jackie Chans birolle. Comingsoon.net har sett Harald Zwarts The Karate Kid og skryter den skyhøyt opp i været.

Fredrikstad-mannen humrer når VG Nett spør hva han synes.

– Oscar og Harald Zwart i samme setning, det var noe jeg drømte om da jeg var veldig liten i hvert fall.

– Jeg tør ikke tenke i den retningen, men det er morsomt å lese at andre skriver det. Dette er en helt annen film enn noe annet jeg har laget, det er en ganske seriøs historie og det har vært viktig for meg å få gode prestasjoner ut av skuespillerne.

Will og Jada Pinkett Smith er produsenter, med sønnen Jaden som karate/kung-fu-gutt. USA-premieren er 11. juni, mens den i Norge ikke starter før 13. august.

Hei Harald, 730 har allerede gitt deg dobbel dose kjærlighet for de to perfekte trailerne for filmen din.

Her er den nyeste:

Fredrikstad-regissøren starter snutten med en dose humor på flyet over til Kina, og viser så hvordan vesle, skeptiske Dre får kjørt seg i det fremmede landet, og hvordan han manner seg opp (lekkert skutt) via Jackie Chans mentorkarakter før kampen på nesten liv og død, iallefall mye purung ære. Snutten avsluttes med fluerelatert nostalgi i ny vri, mens «You’re the Best» fra 1984-originalen spilles på radioen i bakgrunnen. Najs.
Se klipp fra Hilary Swanks glemte The Next Karate Kid her.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer