Hopp til hovedinnhold
ZAC OG DANSKE SARAH (GETTY, INSTAGRAM)

Har Zac Efron fått seg sporty dansk kjæreste?

Det er nok ikke helt bak mål å anslå at noen tusen norske jenter og gutter har hatt en drøm om å bli kjæresten til Zac Efron.

High School Musical-stjernen sjarmerte barn og ungdom verden over via sin tolkning av søte Troy Bolton på Disney Channel, de siste årene har han også spilt i filmer som Baywatch og The Greatest Showman.

Snart er 31-åringen klar som seriemorderen Ted Bundy i en film som ser forstyrrende koselig ut – sjekk ut traileren her.

Nå ser det ut til at Zac Efron har funnet tonen med en fra nabolandet vårt.

Amerikanske medier melder nemlig at California-hunken nå dater en danske. Zacharys heldige utvalgte skal være 23-åringen Sarah Bro (gøyalt navn på engelsk), mest kjent for å være en olympisk svømmer.

København-jenta deltok i OL i Rio i 2016, og skal nå være bosatt i Los Angeles. Praktisk!

Ryktene startet nylig å versere da de flere ganger har vært på de samme sportsarrangementene. Først uten å bli fotografert sammen, men denne helgen satt de sammen på en hockeykamp i LA.

Stemningen mellom dem skal ha vært meget god, selv om det ikke ble noen offentlig klining à la Pete Davidson og Kate Beckinsale.

SARAH OG ZAC <3 (GETTY)

Viktig tilleggsinfo: Capital FM melder at Sarah følger Zac på Instagram, men at han enn så lenge ikke har fulgt henne tilbake. Vi følger utviklingen.

Se også: Tristan Thompson har også fått en ny flørt : ) 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer