Hopp til hovedinnhold

Har Park-Seo (26) verdens diggeste jobb?

ROMANTISK MIDDAG FOR TO (MILLIONER)

 
Helikopterpilot, undertøysmodell, 730-skribent, bartender. Digge alle fire seff, men hva er egentlig verdens beste yrke?

Lenge har den okå heldige fyren i snutten under tronet i toppsjiktet:

 
 
Men, rådville NAV-hoder ta notat: I Sør-Korea sitter det en ung kvinne ved navn Park Seo-yeon, som kaker inn nærmere 50.000,- i måneden på å spise. Det skal sies at mors nudler og kjake kommer med en hake: Timeslønna betales nemlig av fremmede menn(esker) som gladelig punger ut rause summer for å se henne diske opp og innta dagens måltider via webkamera.
 
Den sør-koreanske jenta har sagt opp jobben sin, og gøtter seg daglig i opptil tre timer foran datamaskinen, hvor ensomme kåtskalker matmonser iakttar hver lille tugge og smatt. De mest generøse tilhengerne sender henne virtuelle ballonger som Park kan ta ut i cash.
 
Er dette onlinefenomenet, fiffig døpt gastronomic voyeurism, kos eller bare creepy? Stjernen selv stemmer for det første:
 
– Folk liker å se meg spise. Tilskuerne mine er som regel mennesker som enten er på diett og ikke kan gafle i seg så mye mat selv, eller som sitter oppe om natten og synes det er for sent til å spise.
 
#prikkprikk
 
Noe for deg? Bli med Park-Seo på jobb via denne snutten:
 

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer