Hopp til hovedinnhold
NICKI POSTET DETTE SØTE BILDET PÅ STORY (INSTAGRAM)

Har Nicki Minaj funnet lykken med en seksualforbryter?

NICKI POSTET DETTE SØTE BILDET PÅ STORY (INSTAGRAM)

Tiden leger alle sår, men ikke hvis du er dømt seksualforbryter i USA.

En rekke land verden over samler alle som straffes for seksuell vold i nasjonale registre, men USA er det eneste engelskspråklige landet som har informasjonen tilgjengelig for alle og enhver.

(I land som Australia, Canada, New Zealand og Storbritannia må du være lovens lange arm for å snoke i historikken til voldtektsmenn- og kvinner.) 

I USA var det i 2015 hele 843 260 registrerte «seksualforbrytere», men mange av dem er dømt for mer uskyldige ting som sex og urinering i offentligheten. 

En som skal være dømt for langt verre kriminalitet er Nicki Minaj’ nye hjertevenn.


Queens-rapperen, som fylte 36 på fredag, poster i dag bilder og videoklipp av seg selv sammen med 40 år gamle Kenneth «Kenny» Petty (stilig navn).  

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Barbie® (@nickiminaj)

Se dette innlegget på Instagram

🤣

Et innlegg delt av Barbie® (@nickiminaj)Petty dømt for å ha forsøkt å voldta en 16 år gammel jente i 1994.  Ifølge TMZ sier Nicki at han var 15 år da dette skjedde og at de var kjærester. 
 
– Dere kan ikke styre livet mitt. Dere kan ikke engang styre deres egne liv, skriver rapperen, og deler et bilde fra soverommet.
 
 
– Åh, dere vil snakke? La oss gi dem noe å snakke om, skriver Nicki. 
 


Petty skal ha brukt kniv eller en kniv-lignende gjenstand, og ble dømt til 18-56 måneders fengsel. Detaljer er publisert via NYsexoffenders.com, en nettside som informerer deg om kjeltringer i nabolaget. Nicki har tidligere fått kritikk for å støtte storebroren Jelani Maraj (38), som er dømt for å ha voldtatt sin 11 år gamle stedatter inntil fire ganger i uken over en periode på syv måneder. 


Nyheten om forholdet til Kenny Petty har fått folk til å reagere på nytt, men Nicki Minaj mener alle de perfekte menneskene som dømmer ikke finnes i virkeligheten. 

Apropos seksualforbryter: Meek Mill og 50 Cent sleper kjæresten til Nicki Minaj’ venn 6ix9ine på nettet

Nyeste saker fra 730.no

Les mer