Hopp til hovedinnhold
NORGES D'ANGELO (TV3)

Har kun ligget med 80 jenter

Gladgutten Torbjørn Barth er kanskje ikke den kåtskalken mange trodde han var. Ifølge Side2 og Her og Nå forteller 21-åringen Tromsø-leserne at han har vært inne i omtrent 80 jenter.
– Well hallaiz Jorid. Skal vi se: 80+(+++?) Ikke som æ vet… nei da. For en liten slant, er det ikke så vanskelig å få sæ en trekant 🙂 Neida, æ har ikkje vært på Hoe-hus. Ja, har hatt 3-kant, skriver Torbjørn under nettreffet.
– Ja, jeg har hatt sex med over 80 damer, sier norsk-amerikaneren til ukebladet.

– Jeg vet ikke helt eksakt hvor mange over, men det er sant. Til tross for min unge alder har jeg levd mye. Jeg har jobbet på bar i Spania og vært på mange charterturer, og da får man opplevd en god del.

NIKI (TV3)

Para-hunken Niklas Vindel forteller til VG at mange russjenter gjerne vil ha ham på «besøk».

– Jeg ble kontaktet av noen russejenter som ville ha meg med på russebussen deres i to dager. De hadde dårlig råd, men lovte meg at jeg skulle få ha sex med alle de 25 jentene som eide bussen. Det takket jeg nei til. Jeg er nødt til å tenke på ryktet mitt.

Det kan være lurt å ha et bra omdømme når man skal lansere seg selv som artist:

Sammen med broren Peter har 24-åringen dannet duoen Stalker, som nå herjer nettstedet MySpace (og snart Pitchfork) med sin synthtunge coverversjon av Duran Duran-klassikeren «Save a Prayer». 

Debutalbumet kommer angivelig i salg allerede i sommer, med navnet Girls.

Blid bonus fra TV3-serien:


Se også: Paradise Hotel-prinsesse overrumplet av askesjokk

Nyeste saker fra 730.no

Les mer