Har hele manuset til Game of Thrones sesong 6 lekket?

28. sep 2015 kl. 00:00

I disse dager filmes sesong 6 av Game of Thrones, som har premiere en ukjent dato neste år. 


Vi kan på ingen måte gå god for at informasjonen stemmer, og som flere
påpeker er det godt mulig at det bare er de våte drømmene til en ivrig fan…

Men ifølge en anonym bruker på 4chan (lol) har manuset (med -alle- de viktigste hendelsene) i Game of Thrones sesong 6 lekket. 
 
Livejournal-bloggen Oh no they didn’t ramser opp de viktigste punktene, se dem sammen med noen av våre egne under. Resten kan du lese her 

Vil du ikke vite alt som kanskje skjer i GoT bør du slutte å lese nå. 

– Etter mye om og men dreper Arya Jaqen (han luringen som snakker i tredjeperson) og finner veien tilbake til Westeros.

– Dothraki-krigerne går med på å følge Daenerys aka Khaleesi. Så viser det seg at Daario (han kjekke som byttet skuespiller fra sesong 3 til 4) er lederen for Harpy-folket… 

– Grey worm (han kjekke og sympatiske) dør 🙁 Jorah og Tyrion frigjør dragene, og Jorah dreper Daario. Daenerys lar Jorah bli. 

– Skuespiller Ian McShane er en bad-ass prest som rir rundt med «Hunden». 
 
– Gendry (Aryas venn) er tilbake. Han forteller «Høyspurven» at Tommen er et resultat av incest, og at Cersei sørget for å drepe alle Robert Baratheon løsunger.

– Podrick (kompisen til Lady Brienne) dør. Brienne blir lei seg.  

 
– I siste episode blir det et blodbad i King’s Landing. Tommen dør, Lancel dør, Cersei dør (!), og «Høyspurven» blir drept av udødelige «Fjellet»
 

Walder Frey leter etter en ny brud. Black Walder forsvinner… Mot slutten dukker en person i hette opp, og kaster Black Walders hode mot Walder Freys ben. Så drar hun av seg hetten, og avslører at hun er Lady Stoneheart aka Catelyn Stark. (!!!) 

Melly (fra Brotherhood Without Banners) ofrer den stakkars drittungen Olly for å hente Jon Snow tilbake fra dødsriket. (!!!!!!!) 

– Gale-Bolton leter etter Sansa. Jon leter etter Sansa. Jon finner Sansa. 

Tormund aka norske Kristofer Hivju dør 🙁 

– Flashback: Det viser seg at Hodor var en normal, intelligent gutt, helt til Robert slo ham i hodet, noe som førte til en hjerneskade 🙁 

– Den aller siste scenen viser Euron Greyjoy (onkelen til Theon) som blåser i et horn, noe hele Westeros hører. Muren faller, og Night’s King (han creepen her) rir gjennom med alle følgerne sine.

– Littlefinger spør Jon om hva det er som skjer. Og han svarer…

– Winter. 

Informasjonen over er på ingen måte bekreftet, hva som faktisk skjer vil tiden vise. Les detaljert gjenfortelling av det som angivelig er manuset her

Se også: #LOL! Se Coldplays Game Of Thrones-musikal