Hopp til hovedinnhold
JA, HUN ER FRA BRASIL <3 (ANNEK.BLOGG.NO)

Har du type? Pass på, det kan være han flørter med Anne K i skjul

JA, HUN ER FRA BRASIL <3 (ANNEK.BLOGG.NO)

Bloggene til eks-kjæresteparet Rene Kleveland og Anne K var lenge det beste på hele Internett. Selv om kjærligheten mellom dem tok slutt har de ikke gitt opp sine representative blogger, og i dag kommer sistnevnte med både avsløringer og tips. 

Anne Karin melder nemlig at det ikke er usannsynlig at typen din flørter med henne i skjul, i innlegget «Er jeg en trussel for forholdet ditt?».

Den usjenerte 20-åringen skriver dette: Jeg har alltid lurt på noe…. Ettersom det er så mange gutter som skriver til meg på FB PM når de har dame, gjerne gjort enda flere drøyere ting.

Jeg har et spm til dere jenter. Er det slik at dere vet om dette, eller går gutten bak ryggen din å gjør dette? For gutter er experte slik som oss jenter. Synes alle jenter (enkelte er dum, naiv) burde vært dektetiv. Må være ærlig å si at det er MANGE gutter der ute som beundrer bloggen min, som skriver til meg daglig. Vær OBS.

Har også hørt damen klikker pga typen snakker med meg, og da kommer typen å sier at du har sagt: «Blokker annek, med engang» til meg. Jeg får hakeslep. 
 


Fortsetter under Rene og Annes fantastiske engelskkurs:  

Den kloke bergenseren har heldigvis skjønt at jenter må holde sammen og støtte hverandre.

I stedet for å tipse jentene om hvordan de skal holde på gutter med vandrende blikk, skriver hun dette: 

Jenter, dere jenter… En ting må være klinkende klart for dere! Om «DIN» gutt vil snakke med meg, andre jenter, så kan du bare smøre deg med tålmodighet om at han faktisk VIL ha kontakt med andre jenter. Skal du tvinge han til å ikke snakke med andre jenter, når HAN vil det selv? da blir du en psyko i mine øyner. Så hva gjør du?

1: Vær så dum å aksepter det å bli døds ødelagt etter han sårer deg helt sykt. 
2: Fornuftig, du GÅR.  Vil du ha en kjæreste som bare er falsk mot deg? Er det ikke bedre å finne seg en ny en, uansett hvor mye du elsker han? JO. 
3: Du snakker å spør hvorfor han gjør dette mot deg, om han ikke er redd for å miste deg når han holder på sånn. 

Ellers mener jeg det ikke er min feil, at det er DIN type som prøver å hooke med meg.

Enig? Hun har jo et poeng. 

Bonus: Anne K går hardt ut mot «rasistiske» dørvakter i Bergen


Se også: Anne K svarte haters da vi skrev om henne i 2012 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer