Hopp til hovedinnhold
DE FINESTE I BROOKLYN + DE UFINESTE (OVERTURE/MILLENIUM)

Har du troen på Brooklyns fineste?

Her har du et eksempel på en trailer som gjør susen.

Brooklyn’s Finest, som har premiere i mars, handler om tre politifolk:

– Den utbrente politiveteranen Eddie Dugan (Richard Gere), som er én uke unna et rolig hytteliv som pensjonist.

– Narkosnuten Sal Procida (Ethan Hawke) som gjør hva som helst, inkludert snusk, for å skaffe ekstra penger til sin syke kone og deres syv barn.

– Sivilpolitimann Clarence «Tango» Butler (Don Cheadle) som har vært undercover så lenge at han begynner å føle mer lojalitet overfor Brooklyns største gangster Cas (Wesley Snipes) enn sine blåkledde kolleger på riktig side av loven.

Se også: Trailer for ny norsk gangsterfilm

Det eneste disse tre har til felles er at de alle jobber i den verste politiavdelingen i New York. Men i løpet av syv dager ender Eddie, Sal og Tango opp med store problemer som knytter dem sammen av ulike årsaker, heter det i pressemeldingen fra Millenium.

Før du protesterer og sier at snutten nedenfor minner om Ethan Hawke-nyklassikeren Training Day (som gav ham en Oscar-nominasjon): Brooklyn’s Finest er laget av samme regissør: Antoine Fuqua.

Han burde vite hva han driver med.

Den effektive traileren, som passende nok benytter Kanye West-instrumentalen til Jay-Z-suksessen «Run This Town», frister også med blant andre dyktige Michael K. Williams alias Omar fra The Wire og undervurderte Will Patton fra 24.

Se også: Ethan Hawke som vampyrkjekkas


Nyeste saker fra 730.no

Les mer