Har du samme musikk- og filmfavoritter fra 2018 som Barack Obama?

29. des 2018 kl. 00:00
SMAKEN DIN ER KANSKJE IKKE HELT ULIK DENNE GODT VOKSNE MANNEN (TWITTER)

SMAKEN DIN ER KANSKJE IKKE HELT ULIK DENNE GODT VOKSNE MANNEN (TWITTER)
Fra politikk til popkultur, Barry vet hva det går i. 


Tidligere president og for alltid kul kis Barack Obama fortsetter tradisjonen med å dele sine favoritter innen musikk, film og bøker fra året som har gått. Han viser bredt spekter – og det kan se ut til at døtrene Sasha (17) og Malia (20) gjør en god jobb med å holde papsen ung til sinns. 
På lista over den pensjonerte presidentens favorittmusikk i 2018 finner vi både nytt og gammelt. På toppen trumfer monarkene av USA og venneparet The Carters med «Apeshit». Lista inkluderer også andre spreke bidrag, fra Cardi B til Jay Rock til ringrevene Kendrick Lamar og J. Cole, fra jazz til R&B.

Jesper Jenset-duettpartner H.E.R. tok til twitter for å uttrykke sin takknemlighet for omtalen og kvalitetsstemplingen. På filmfronten står blockbusteren BlacKkKlansman er også på listen over eks-presidentens favoritter fra 2018. 


Obama utelukker ingen sjangere, og oppgir både dokumentarer, indie og sci-fi på lista. 

Filmtips fra 57-åringen: 

HVIS DU TRENGER NOE NYTT-ISH Å GLO PÅ I ROMJULEN (INSTAGRAM)
Til tross for at Barack er pensjonert fra presidenttittelen, ser han ikke ut til å ligge på latsida.

Bare på lista over favorittbøker finner vi 29 boktitler, og godklumpen gir naturligvis førsteplassen til sin norgesaktuelle kone Michelle for den kritikerroste selvbiografien Becoming. Tenk at USAs 44. president skulle bli fellesnevneren mellom den tidligere førstedamen og Cardi B.  

Hvis du trenger noe å lese i 2019… Her er Baracks favorittbøker fra året som gikk: 

Se også: Barack Obamas 2017-spilleliste