Hopp til hovedinnhold
DET BESTE AV DET VERSTE (730/730S TROFASTE SNAPCHAT-FØLGERE) 

Har du Norges styggeste Snapchat-filter?

DET BESTE AV DET VERSTE (730/730S TROFASTE SNAPCHAT-FØLGERE) 


I fjor hadde vi en skikkelig gjev og formell kåring. Det endte med at Neskollen kunne smykke seg med tittelen «Norges styggeste Snapchat-geofilter» <3

Siden den gang har det kommet mang et grufullt design, som alle virkelig kan utfordre fjorårets vinner. Derfor er vi nå på jakt etter nye bidrag!

Vet du om Norges styggeste geofilter? Send oss en Snap fra din hjembygd til vår Snapchat (navn: www730no) innen lørdag 9. april.


Sak fra 25. november 2015:

Det er ikke mange som vet det, men hvem som helst kan lage et geofilter til Snapchat. Jamfør listen under så trenger man ikke ha doktorgrad i grafisk design akkurat. (Her kan du sende inn ditt eget!)

Se også: Snapchat gikk for Broiler-design laget på tull  

Før var det kun de store byene som hadde denne muligheten, men nå kan selv de mest obskure småbygdene sveipe til seg et fancy design. Snapchat-portalen 730 er selvsagt interessert i å vite hvor vi ikke skal reise, derfor har vi kartlagt geofilter-situasjonen.

Hva er vitsen i å dra et sted som har et skikkelig stygt filter? Kan ikke snikskryte av jetset-livet på My Story med tribal-font fra Bergen.GEOFILTRE SOM UTROLIG NOK IKKE ER STYGG NOK (730S LESERE VIA SNAPCHAT)


Vi oppfordret for noen dager siden følgere til å sende oss de mest grusomme geofiltrene, og på to dager fikk vi inn over 800 snaps. Det må sies at dette ikke har vært en enkel oppgave, men vi har sett igjennom alle, og plukket ut de aller grimmeste.

Før vi avslører den meget gjeve og super-offisielle kåringen har vi dog noen bidrag som fortjener litt oppmerksomhet.Joker å se opp for: Odda


Mest artsy: Elverum VGS


Styggeste filter med dyr:  

Tristeste: Horten


#justice4horten


Beste traktor: Bondesvea Vel


Stussligste: Nesbru


Beste font: Bærum


Mest sertifisert 100 % urban: Grünerløkka


Norges peneste filter (på ekte!): ØstensjøI utgangspunktet skulle vi lage en topp 10-liste, men lite visste vi at det finnes SÅ mange originale kunstverk der ute. Vi skylder selvsagt ikke på de som har laget disse flotte motivene, men på Snapchat som tilsynelatende tillater nesten alt. 💁Her er de 15 styggeste Snapchat-geofiltrene i Norge:


15.
Jar (Bærum)


Er det noen som bruker denne uironisk? 💩


14.
Litlesotra – Bergens svar på Lilyhammer? 


Vestlandets navle.


13.
Sætre


12.
Halden


11.
Ski


Scrapbook-estetikk anno 2004.


10.
Skodje


9.
Lørenskog alias L-Wood yo


8.
Tananger


7.
Elverum


6.
Porsgrunn 
5.
Bodø


4.
Snarøya

3. Bergen x 3


Bergen… Hva skjedde? 😥


2.
Stavanger


1.
Neskollen


Gir ikke dette deg lysten til å hive deg på neste buss til Nes kommune, så gjør ingenting det.

730 gratulerer!

Neskollen kan smykke seg med tittelen «Norges styggeste Snapchat-geofilter» 🎉🎉🎉

#Fineste-bonus:

Tuuuusen takk til alle som sendte inn 😍💖

Se også: Snapchat gikk for Broiler-design

Les mer