Hopp til hovedinnhold
DRØMMEFREDAG (SKJERMBILDE/SAILOR MUSIC)

Hanne Mjøen er drittlei vanilje

DRØMMEFREDAG (SKJERMBILDE/SAILOR MUSIC)

Hanne Mjøen tok kanskje ikke hjem Urørt-seieren her om dagen, men hva gjør det når hun allerede har vunnet folkets hjerter. 

I dag har 730 premiere på musikkvideoen til «Vanilla», det seneste sporet ut fra den unge Oppdal-sangerens allerede sterke katalog. 

Vi tok også en kjapp prat med artigpetra, se nedenfor. 

Hvis du liker god pop og plagg som er ganske ekstra – se her: 

Musikkvideoen er regissert og produsert av Ingeborg Øysteinsdatter Løvlie og Mira Wickman. Sistnevnte har også filmet. Styling er gjort av Daughter, og klærne er fra Fam Irvoll, Flesh, Mari Nordén og Ganni. 

Gratulerer med overstått kvinnedag! Har du markert dagen? 
– Takk! Jeg har vært i studio, spist taco, og sett Harry Potter 7 del 2.
Høres ut som en god dag. Hvilke damer ser du aller mest opp til? 
– Lorde, Charli XCX og Julia Michaels, er tre jeg kommer på i farta. Alle inspirerer meg som artist og låtskriver, og er gode forbilder og rollemodeller for mange andre, også. 
Videoen til «Vanilla» er dritkul, hva er idéen bak? 
– Tusen takk! Videoen skal være en slags forlengelse av det tekstlige innholdet i låten, som handler om å kjede seg, rett og slett. Jeg har forsøkt å gjenskape det likegyldige uttrykket, med noe som føles spennende og fresht, sammen med Ingeborg Løvlie Øysteinsdatter og Mira Wickman, som har laget videoen. 

Fortsetter nedenfor 


YUMMY – MEN KJEDELIG? (SKJERMBILDE/SAILOR MUSIC)

Du ser rå ut i absolutt alle scenene. Nesten som en kvinnelig «Loff»? Hvordan vil du selv beskrive stilen din i videoen? 
– Å skulle sitte rolig og avslappet mens jeg fremfører musikken min er en ny opplevelse, jeg er jo vant til å peise på med energiske sceneshow…  Derfor ville jeg kompensere med noen crazy antrekk for å sprite opp stemningen litt. Plaggene er gjort av norske designere, og vi brukte lang tid på å finne det riktige uttrykket. Resultatet ble litt «over the top», på en bra måte!
Hvorfor akkurat vanilje? 
– Det var tomt for jordbær og sjokolade…
Hva er den største drømmen for 2018?
– At folk er snille med hverandre, forsetter å høre på bra musikk, og tar vare på jordkloden <3

Nyeste saker fra 730.no

Les mer