Hank von Helvete advarer mot norske hekser: – Vi må brenne dem før de gjør mer skade!

26. feb 2016 kl. 00:00
NÅR DU GRILLER BIFF, MEN VIL GRILLE NOE ANNET :( (JURITZEN FORLAG)

NÅR DU GRILLER BIFF, MEN VIL GRILLE NOE ANNET 🙁 (JURITZEN FORLAG)


Det er ikke alle som er fornøyd med hvilken retning samfunnet har tatt siden det glade 1600-tall. En praksis er spesielt savnet: Fra år 1570 til 1695 ble over 300 norske kvinner henrettet for hekseri.

Den tidligere Turbonegro-vokalisten Hank Von Helvete alias Hans-Erik Dyvik Husby har nylig via en lukket Facebook-gruppe ytret at han ønsker gjeninnføring av heksebrenning.

– Vi vet alle hva som må gjøres, finn heksa som står bak og brenn henne opp før hun gjør mer skade. Men nå er dette blitt forbudt. Så jeg spør dere: Hvordan skal vi løse hekseproblemet i Norge i dag?

– Og husk hvis du sprer dette utenfor gruppa, vil en heks kanskje oppdage oss alle og gjøre oss om til frosker hele gjengen. Særlig hvis mesterheksa oppdager oss.

Vi vet at Hans er opptatt av grilling, kanskje kommer det snart en tema-kokebok?


Les hele det magiske innlegget her:


(SKJERMBILDE)

I frykt for å bli lynsjet av en heksehær kan vi dessverre ikke gå ut med navn på gruppen, men det er med åpne armer at vi ønsker Hans-Erik velkommen i klubben for sertifiserte skrotnisser.

Om hekse-Hans virkelig er bedrøvet over mangelen på heksejakt her til lands, kan han flytte til Sør-Afrika, Zimbabwe eller Kamerun. Der lever forfølgelsen av trollkvinner i beste velgående!


Fortryllende bonus:
Gompene skal arrangere grillfest!(SKJERMBILDE)


Se også: Topp 20 tweets fra Tila Tequila: – Jeg kontrollerer Donald Trump!