Hopp til hovedinnhold
ODETTE YUSTMAN OG CAM GIGANDET I THE UNBORN (UNITED INTERNATIONAL PICTURES)

– Han ville ha meg i g-string

Selvfølgelig fikk Odette Yustman hovedrollen i grøsseren The Unborn grunnet sine skuespillerferdigheter. Dessuten hadde 23-åringen på forhånd klart seg bra i monsterfilmen Cloverfield.
Men Hollywoods stjerneprodusent Michael Bay (Armageddon, The Rock, Bad Boys) var også interessert i en jente med et appellerende utseende, og han passet på at hennes rollefigur, tenåringen Casey, fikk sprade rundt lettkledd i mange scener.
Feedbacken Bay fikk på dette var så bra at han valgte å lage en ny filmplakat med Odette i underbuksen, med rumpa til kamera. En plakat den latin-amerikanske California-piken angivelig ikke fikk se på forhånd.

I et intervju med JoBlo blir hun fortalt om bildet.
– Jeg har ikke sett det ennå, men folk forteller meg om det, sier Yustman, for så å tenke seg om.
– Jeg kan ikke tro det. Herregud, jeg må sjekke det ut rett etterpå.

Hun innrømmer at produsenten og regissøren forsøkte å få på henne så lite som mulig.

– Jeg hadde et stort utvalg med undertøy å velge fra, og jeg gikk definitivt for det mest konservative. De hadde noen dristige ting. Jeg hadde g-strings og lignende, men jeg gikk for de mer konservative gutteunderbuksene.

I videoen fra GQs fotoshoot nederst på denne siden, er hun mer liberal.

Odette forteller at hun ofte får høre at hun ligner på Transformers-stjernen Megan Fox, en jente hun selv syns er veldig fin. Fox ble kåret til verdens mest sexy kvinne av FHM i fjor, mens Odette måtte nøye seg med 88. plass.

Fra The Unborn-traileren kan man se at Caseys skrekkelige eventyr starter mens hun sitter barnevakt. Etterhvert begynner hun å forstå hvorfor hennes mor forlot henne som liten; Familien har blitt plaget av et grusomt, ufødt vesen i årevis, som nå kommer Casey litt for nær.

Andre skuespillere i filmen er blant andre Cam Gigandet (Kevin i The O.C.), Gary Oldman (Bram Stroker’s Dracula), Meagan Good (Stomp The Yard) og Idris Elba (The Wire).

The Unborn, som har norsk premiere 27. mars, har stort sett fått dårlig kritikk i USA. Mange anmeldere har gjort narr av det de mener er et rotete manus, upassende nazireferanser og Odettes minimalistiske kostymer. Advarsler som det amerikanske kinopublikummet har ignorert.


Fun fact: Odette Yustman debuterte sammen med Arnold Schwarzenegger i kultkomedien Kindergarden Cop, kun 5 år gammel.

GQ-videoen er nedenfor bildene fra The Unborn:

THE UNBORN (UNITED INTERNATIONAL PICTURES)

Video fra Odette Yustmans fotoshoot med GQ:
Begge kjønn syns hun er skjønn.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer